Quantcast

Homoseksualą suvaidinęs L. Pobedonoscevas į premjerą pakvietė tėvus

Trečiadienio vakarą „Forum Cinema Vingis“ kino teatro grindinys vėl buvo nuklotas raudonais kilimais. Čia buvo pristatyta naujausia Mario Martinsono juosta „Tyli naktis“, rašo portalas DELFI.lt.

Tik įėjus į kino teatrą, žiūrovus pasitiko fotomenininko Algimanto Alekandravičiaus nuotraukų ekspozicija iš filmavimo aikštelės užkulisių. Pirmasis į premjerą su žmona Linda atėjo režisierius M. Martonsonas, vėliau už parankės atsivedęs ir pagrindinę filmo žvaigždę - Valdą Bičkutę.

Beje, aktorė DELFI prisipažino, kad filmo į kino teatrą jis eis žiūrėti dar kartelį su savo tėvais, kurie premjeroje sudalyvauti negalėjo.

O štaiLeonardas Pobedonoscevas, lydimas žmonos Ievos, į premjerą taip pat pasikvietė ir savo tėvus. Tiesa, prieš peržiūrą jaunas vyras juokavo, kad gerai nežino, ar gimdytojai nuspėja, kokį vaidmenį „Tylioje naktyje“ sukūrė jų sūnus. Tačiau šiems palinksėjus, kad jie puikiai informuoti, apie ką eis kalba, Leo lengviau atsikvėpė.

Juostos kūrėjai prisipažino, kad labai jaudinasi ir nerimauja, kaip šį filmą sutiks Lietuvos žiūrovai. Taline „Tylios nakties“ peržiūra praėjo labai sėkmingai ir sulaukė palankių atsiliepimų.

Raudonuoju kilimu su antrosiomis pusėmis žengė ir kiti „Tylios nakties“ aktoriai - Kostas Smoriginas, Dalia Storyk, Vytautas Rumšas su savo mylimąja. Gytis Ivanauskas atėjo drauge su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu, kuri atliko finalinę juostos dainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių