Quantcast

Gyvenimas gete žydų policininko akimis

Grįžti į straipsnį

Dainius

Dainius portretas
Idomi knyga atrodo, tokias labiau megstu nei istoriku interpretacijomus paremtus kratalus.

Stasys

Stasys portretas
Knyga verta nacionalinio fondo

Valdas

Valdas portretas
Mentas net ir gete mentas

Kažin

Kažin portretas
ar tiesa kad kai naciai bausdavo už ,,pažeidimus"žydus ir iš geto reikėjo ,,deleguoti" tam tikrą kiekį žmonių sušaudymui, geto viršininkas(irgi žydas) išrinkdavo pačius nereikalingiausius - vienišas moteris, ligonius ir kt.nenaudingus?

Stasys

Stasys portretas
Butinai pirksime knygą, geras straipsnis

Viktoras

Viktoras portretas
Labai įdomus straipsnis

tenka pastebėti

tenka pastebėti portretas
Itin atlaidus straipsnio tonas. Apie priverstinai su naciais kolaboravusius lietuvius paprastai tonas būna gerokai aršesnis, nors jie ne kažkuo nuo žydų policininkų skyrėsi. Na o žydų yra labai įvairių. Nuo Žmonių iš didžiosios raidės, iki visiškų išgamų. Kaip ir bet kurioje kitoje tautoje, beje. Tiek, kad patys žydai ir Izraelis yra suinteresuoti kurstyti antisemitizmą, nes tai yra bene vienintelis žydus cementuojantis veiksnys. Kai kuriems patologiniams žydų nekentėjams siūlyčiau nepilti vandens ant zurofų malūno, nes nuo tokių jūsų pastangų zurofams tik geriau. Jeigu norite kažką svarbaus iškapstyti apie žydus, nustokite į juos žiūrėti su neapykanta ir visi faktai patys išlįs. Štai jums vienas iš daugelio pavyzdžių: pasak pagyrūnų, teisės viršenybės įsikūnijimo - Izraelio policininkai neseniai visų akivaizdoje primušė Kneseto deputatą. Labai "pažangų", dėl to neretai vadinamą nekenčiamiausiu Izraelio žmogumi. Kai įvykiu susidomėjo žiniasklaida, policijos vadovybė pavaldinius gynė.

Magyla

Magyla portretas
Replika tam "ko dar jus nezinot". Kas čia nuostabaus, kad žydai verkia dėl nužudytų artimųjų? Ir mes verkiam dėl nužudytų miškuose ar Ledjūrio pakrantėse. Tiesa, ne visi - stribai, skundikai ir jų veislė dėl to iki šiol džiaugiasi..

Anonimas

Anonimas portretas
Zydai yra musu civilizacijos vezinis auglys. Per visa zmoniu istorija VISOS valstybes ir tautos zydus stengesi isvyti is savo teritorijos ir juos sunaikinti. Mes tai puikiai suprantame kodel pasaulio tautos taip NEKENCIA ZYDU. Matomai arteja nauja judu utilizavimo banga.

ko dar jus nezinot apie juos ,baisu,

ko dar jus nezinot apie juos ,baisu, portretas
Kiek galima verkti ,kodel kitu tautybiu zmones tiek neverkia kaip zydai,ogi kiek zmoniu iszude kitu tautybiu,o kas pradejo tuos karus,daugiausiai patys zydai dare pasaulyje perversmus,vien leninas ka padare,o kiek dar tylimedel kitu zydu pavardziu, jau parodo kad seniau zydai kiek naikino tautas,ir karaliene Izabele, isvare zydus is teritorijos lauk,o siandien zydai vis ,verkia ir verkia lig vieni zydai tik nukentejo,patys musa,patys verkia,tokia jau ju tauta,kiek gali zydai savo tauta aukstinti,dievas nemyli pasikelusius,kas labai kelia tas labai krenta zemai,

kaunas

kaunas portretas
Dar ir dar karta ,,kad zmogus net ivarytas i g-e-t-a !!! tesia zmogui-individui budinga veikla ,,,getas !!!o ten ir korupcija ir kyshininkavimas ,spekuliacija,protekcija,,,,,ir visa tai!!! mirties AKIVAIZDOJE!! O ,eurika!..O Dieve,,, Neduok mums taip nuzmoneti,,apsaugokim ZEMES ZMONES nuo karo ,nes karas ishryshkina zmogaus paklydimus ir niekshybes, Bukime kantrus ,kad nepatirti ,tai ,kas vyko 1940--1945.

cha

cha portretas
Ši istorija dar kartą parodo, ko verti mūsų istorikai šoumenai "a la Bumblauskas" ir kompanija su savo komercinėmis "ekspuodicijomis" (citata iš Dviračio žinių). Aktą surado chemikas ir politologas Liudas Mažylis, o svarbius holokausto istorijos faktus - medikas prof. A.Vitkus.

Anonimas

Anonimas portretas
jau nusibodo,istisai apie arabus, galetumet parasyt kai lietuviai siberijoj tremty gyveno miskuose tarp mesku ir kgbesniku

Galerijos

Daugiau straipsnių