Quantcast

Filmuotis sekso scenoje M.Fasbenderiui padėjo alkoholis ir muzika

Įspūdingąją Michaelo Fassbenderio sekso su dviem moterimis sceną filme "Gėda" (Shame) padėjo nufilmuoti "du buteliai stipraus alkoholio" ir Donna Summer daina, papasakojo kartu vaidinusi Calamity Chang.

M.Fassbenderis Steve'o McQueeno „Gėdoje“ vaidina emocinių sutrikimų kamuojamą sekso maniaką, įsiveliantį į įvairiausius pikantiškus nuotykius bet kuriame Niujorko kampelyje.

Vienoje scenoje aktorius nusifilmavo su dviem burleskos šokėjomis - C.Chang ir DeeDee Luxe.  Režisierius pasistengė, kad aktoriai per filmavimą atsipalaiduotų.

„Steve'as ir Michaelas abu pasistengė, kad viskas vyktų labai jaukiai ir neatrodytų keblu. Žinoma, padėjo ir du buteliai stipraus alkoholio... Ten buvo tiek nuogo kūno, mes visi trys... Mes paprašėme Steve'o, kad paleistų nuotaiką atitinkančią muziką, neatrodytume trys dejuojantys ir sunkiai besusitvarkantys žmonės viename kambaryje. Taigi, Steve'as paleido dainą “Love to Love You Baby„, jos pailgintą versiją“, - prisiminimais „New York Post“ paskalų skiltyje „Page Six“ dalinosi C.Chang.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lopai

lopai portretas
tai kur tas video ???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių