Quantcast

„Exit“ vasaros rezidencijoje – Ibizos karalienė Sarah Main

Kokiomis nuotaikomis gyvena karščiausi pasaulio klubiniai kurortai? Į šį klausimą atsakys klubo „Exit“ vasaros rezidencija Palangoje. Tris šeštadienius iš eilės šokių aikštelės atmosfera bus patikėta Ibizos, Majamio ir Dubajaus klubų ambasadoriams. 

Pirmoji į „Exit“ rezidenciją žengs nuodėmingosios šokių muzikos salos Ibizos karalienė Sarah Main. Liepos 18 d., šeštadienį, viešnią galingais šalto oro patrankų sprogimais sveikins Ignas ir Recoco. 

Meilė iš pirmo žvilgsnio  

„Kaip Palanga neįsivaizduojama be Basanavičiaus gatvės, taip Ibiza - be Sarah Main. Būtent jai nedvejodami patikėjome naktų, skirtų ryškiausiems pasaulio klubiniams kurortams, startą mūsų aikštelėje“, - sakė „Exit“ vasaros rezidencijos programos vadovas ir didžėjus Ignas. 

„Pirmą kartą Ibizoje atsidūriau prieš 10 metų. Penkias savaites šokau, praleidau tris skrydžius namo, o kai teko grįžti, akyse tvenkėsi ašaros. Po metų gavusi pasiūlymą groti saloje, per minutę susipakavau daiktus, pradėjau naują gyvenimą Ibizoje ir niekuomet nesidairiau atgal. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, o savo veiklą vadinu svajonės išsipildymu“, - sako iš Australijos į salą atkeliavusi Sarah Main. 

2000 metais pradėjusi rezidenciją Ibizos „Pacha“ šokių aikštelėje, šią vasarą Sarah Main į klubo sceną kopia dukart per savaitę. Pirmadieniais - kartu su „Swedish House Mafia“ komanda, ketvirtadieniais - su neseniai Vilniuje viešėjusiu David Guetta ir garsiosiomis jo „F*** Me I'm Famous“ linksmybėmis.

Po pasaulį su Ibizos vėliava  

Savo meilę Ibizai Sarah Main atlikėja dalina ne tik grodama salos vakarėliuose. Per dešimtmetį atlikėja tapo viena pagrindinių Ibizos nuotaikos ambasadorių. Sarah Main fotosesijoms gaudo madų ir klubiniai žurnalai, ji dalina galybę interviu, o salos vėliavą Ibizos karalienė skleidžia keliaudama po pasaulio festivalius ir klubus. 

Veiklos trūkumu atlikėja nesiskundžia ir šią vasarą. Liepą Sarah Main jau spėjo aplankyti Brazilijos klubus, o savo debiuto Palangos „Exit“ išvakarėse šokdins auksinį pietų Prancūzijos kurortą Saint Tropezą. 

Tarp kelionių Sarah Main spėja paruošti radijo laidą, kas savaitę turinčią net 300 tūkst. klausytojų auditoriją. Šiemet atlikėja pratęsė bendradarbiavimą su „Pioneer“ - Sarah Main jau ne vienerius metus yra reklaminis grotuvų didžėjams reklaminis veidas. Beje, vyriškąją grotuvų reklamos pusę atstovauja Lietuvoje ypač mėgstamas britas James Zabiela. 

Ar didžiulę patirtį turinčiai atlikėjai drėksta rankos lipant į sceną? „Prieš grojimą visuomet nervinuosi. Manau, jaudulys ir sužadina adrenaliną, kuris užpumpuoja mane geram pasirodymui“, - sako būsima „Exit“ vasaros rezidencijos viešnia. Sarah Main nuopelnai šokių muzikos scenai buvo įvertinti prieš trejus metus. Tuomet karalienei atiteko geriausio Ibizos didžėjaus titulas kasmet rengiamuose salos apdovanojimuose.

Pakeliui - Majamis ir Dubajus

 Pasisėmusi Ibizos nuotaikų, „Exit“ vasaros rezidencija ims laukti kitų pasaulio kurortų ambasadorių. Liepos 25 dieną su klubinės Atlanto vandenyno pakrantės naujienomis Palangą pažindins Majamio (JAV) terasų viršininkas Cedric Gervais. Šiuo metu didžėjus pats keliauja po Viduržemio jūros paplūdimius ir pilnomis saujomis semia įspūdžius.

„Exit“ vasaros rezidencijos naktų, skirtų ryškiausiems klubiniams kurortams, seriją užbaigs svečias iš Dubajaus. Veikliausiu ir sėkmingiausiu Persijos įlankos didžėjumi ir vakarėlių organizatoriumi vadinamas Dion Mavath Palangoje laukiamas rugpjūčio 1 dieną.  

Papildoma informacija 

Renginių „Exit“ vasaros rezidencijoje pradžia - 23.30 valandą. Bilietų į Sarah Main pasirodymą liepos 18 d. kaina - nuo 25 litų, su skrajute ar „Exit“ SMS - 10 litų nuolaida, „Exit Armijos“ nariams - visada 19 litų. Klubas pasilieka teisę keisti programą, neįleisti nepageidaujamų ir jaunesnių nei 18 metų asmenų be papildomo paaiškinimo.


Šiame straipsnyje: exitatostogos 2009Sarah Main

NAUJAUSI KOMENTARAI

Deivis

Deivis  portretas
E kur galima bus rasti nuotraukas is jos party Exit?? niekur nerandu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių