Quantcast

D. Siaurusaitis apie laukiantį debiutą: pagaliau pribrendo laikas

  • Teksto dydis:

Profesionalus komedijos teatras „Domino“ pristato kultinę komediją „Pasiklydęs skambutis“, kurioje vaidmenis kuria visas aktorių žvaigždynas: Džiugas Siaurusaitis, Lina Rastokaitė, Eimutis Kvoščiauskas, Emilija Latėnaitė, Jokūbas Bareikis, Toma Vaškevičiūtė ir Julius Žalakevičius.

„Domino“ teatre debiutuoja puikiai visiems žiūrovams pažįstamas aktorius, humoristas, renginių vedėjas D. Siaurusaitis.

„Vaidinti „Domino“ teatre buvau kviečiamas jau seniai ir štai, pagaliau, aš radau laiko, nes noro turėjau visada. Kaip aš sakau, pagaliau pribrendo laikas (juokiasi). Mačiau beveik visus „Domino“ teatro spektaklius, nes čia vaidina mano žmona Lina, daug draugų ir bičiulių, pažįstu teatro administracijos darbuotojus, todėl ir pats jaučiuosi lyg čia vaidinčiau jau dešimtmetį. Man šis teatras labai savitas, mielas ir puikiai pažįstamas“, – šypsosi Džiugas.

Aktorius tikina, kad nauja teatro pjesė jam patiko nuo pat pirmų eilučių: „Komedijoje bus atskleista tradicinė taisyklė: vieni personažai kažką žino, kiti – nežino, na, o žiūrovai žino viską! Tai formulė, kuri niekada nepaveda. Skaitant pjesę, juokiausi daug. Tikiuosi, žiūrovams patiks taip pat, kaip ir man“.

Kultinė autorės Kerol Gryp (Carole Greep) komedija paremta tikrais įvykiais – tokių kuriozų nutinka kiekvieno žmogaus gyvenime. Reklamos prodiuseris Haris ir jo žmona Roberta keliauja aplankyti savo draugų – ne itin sėkmingo rašytojo Polo ir jo senamadiškos žmonos Lauros. Laukia daug žadantis savaitgalis – gardi vakarienė, vynas ir pokalbiai iki paryčių.

Haris ir Roberta vėluoja. Regis, pasiklydo. Paskambinę draugams ir išsiaiškinę, kuria kryptimi važiuoti, jie pamiršta... o ne!... nuspausti pokalbio išjungimo mygtuką. O, tuo metu, Polas ir Laura susėda ant sofos ir... įsijungia garsiakalbį. Gal ir gėdinga klausytis svetimų pokalbių, bet be galo įdomu!

Deja, iš Hario ir Robertos lūpų jie išgirsta visai ką kita, nei tikėjosi... Pasirodo, draugai neturi nė menkiausio noro praleisti visą savaitgalį kaimo troboje su nevykėliais. Laura sužino, kad draugų akyse atrodo kaip baidyklė, šoka kaip karvė, o Polas nesugeba parašyti nieko vertinga, uždirbti pinigų ir pradėti gyventi geriau...

Polas ir Laura ima svarstyti, ką daryti toliau. Atšaukti vakarienę? Prisipažinti, kad girdėjo visą siaubingą pokalbį? O gal nutylėti ir vėliau atvykusiems draugams užkurti tikrą pirtį?

Komedijos premjera įvyks Moters dieną – kovo 8-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių