Quantcast

„BrassBastardz“ ir „Vinylize“ draugystė tęsiasi

„BrassBastardz“ ir toliau sėkmingai pildo savo plokštelių kolekciją. Grupės diskografija praturtėjo dar vienu bendru kūriniu - viniline plokštele, išleista „Vinylize“.

Ši neįprasta įrašų kompanija „spaudžia“ savo pasirinktą muziką plokštelėse, kurių dalis yra grojama, o kita – nešiojama akinių pavidalu. „Vinylize“ - tai „Tipton Eyeworks“, akinių iš vinilinės plokštelės gamybos linija, kuri gyvuoja jau devynerius metus ir yra išleidusi ne vieną lietuvaičių įrašą. Pasirodžius naujiems kūriniams bendradarbiavimas tęsiasi.

Šį kartą tai bendras „BrassBastardz“ ir muzikanto iš Didžiosios Britanijos vardu John Kennedy darbas. Vienoje plokštelės pusėje rasite lietuvaičių dainą „Star“ iš jų naujojo albumo "Synthezatorium", o kitoje puikuojasi Jon Kennedy kūrinys pavadinimu „The White Triangle“.

Šią išskirtinę progą „BrassBastardz“ nusprendė paminėti plokštelės atsiradimą surengdami koncertą „Gyvos Muzikos Klube Tamsta“. Kas dar negirdėjo naujojo „Synthezatorium“, puiki proga tai padaryti kovo 19 dieną, mokslininkų vadinama „Mėnulio perigėjumi“.

Koncerto metu „didžiausi“ fanai gaus dovanų šviežiai išleistas vinilines plokšteles, ir jau tradicija tapusius, nemokamus „BrassBastardz“ paveikslėlius ant jūsų pasirinkto rūbo.


Šiame straipsnyje: BrassBastardzTamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių