Quantcast

„BM“ Alvyda savo kūną „pardavė“ Italijos modelių agentūrai

Grupės „BM“ narė Alvyda  ne tik sėkmingai dirba vienoje iš Italijos modelių agentūrų, bet ir populiarina atsinaujinusią merginų grupę „BM“ organizuodama koncertus šioje grožiu alsuojančioje šalyje.

Alvyda, papasakok kaip patekai į Italų modelių agentūrą?

Į „Artanmodels“ agentūrą patekau atsitikinai. Vilniuje mane pastebėjo šios agentūros direktorius, kuris čia bendradarbiauja su kita lietuvių modelių agentūra. Tuomet aš ir dar kelios mergaitės dalyvavome atrankoje ir žinojome, kad tik viena iš mūsų pasirašys sutartį su „Artanmodels“. Visai to nesitikėdama, kontraktą gavau aš. Tačiau kadangi esu gimusi policininkų šeimoje, mano tėvai į visa tai žiūrėjo labai nepatikliai. Pirmas mano skrydis į Italiją buvo su mama. Ji buvo supažindinta su agentūros veikla, kolektyvu ir taip įgavo pasitikėjimą šia Italijos modelių agentūra. Esu laiminga, kad gyvenimas man padovanojo galimybę būti Italijos modeliu. Su manimi dirba geri, išsimokslinę žmonės. Visi modeliai yra baigę studijas arba dar studijuojantys.

Kokias šalis esi aplankiusi beragaudama modelio duonos ir kokie darbai tavęs laukia atskridus į Italiją?

Buvau Ispanijoje, Bolonijoje, Milane, Florencijoje. Dabar laukia kelionė į Niujorką, tik nežinau kada tam rasiu laiko, nes su grupe čia, Lietuvoje, turime daug koncertų. Dirbdama modeliu, beabejo, daugiausia dalyvauju fotosesijose, jau kelerius metus esu kelių kompanijų veidas. Atnaujinant kolekcijas vėl gaunu iš tų pačių užsakovų darbus ir esu tuo patenkinta. Ispanijoje fotografavausi „Yamamay“ maudymukų kolekcijai, taip pat „Elegance“ viešbučių tinklui. Be viso šito dar  filmuojuosi reklamoms. Taip pat vaikštau podiumu, stoviu parduotuvių vitrinose su kitais modeliais ir demonstruojame madas. Tiesa, paskutiniu metu ir pati dalyvauju modelių atrankose, priklausau komisijai.

Ką tau suteikė modelio darbas, kuo jis žavi?

Modelio darbas suteikė pasitikėjimo savimi. Supratau, kad turi būti stipri, nors kartais ir neturi jėgų... Turi šypsotis, nors širdis verkia ir turi išlikti šalta, kartais bejausmė, kad galėtum toliau siekti to, ko nori. Svarbiausias uždavinys man -  išlikti žmogumi! Kartoju visiems savo kolegoms ir sau, kad žvaigžde tapti labai lengva, bet išlikti žmogumi beprotiškai sunku. Paslysti šiame darbe yra labai lengva. Savo akimis mačiau kaip mirė mano kolegė nuo anoreksijos, nors visi kovojom už jos gyvybę. Į šią ligą pati vos neįkliuvau, bet mano antra šeima ( taip vadinu savo agentūrą) man padejo iš ten išlipti. Mačiau kaip pasikeitė į blogąją pusę kai kurie mano kolegos, vos gavę didesnį užsakymą, kaip darbas su „Armani“ kompanija. Bet mes esame viena dideė šeima, kuri tiek psichologiškai, tiek morališkai kovojame vienas už kitą. Suprantu, kad visą gyvenimą modeliu nebūsiu, todėl labai džiaugiuosi, kad esu baigusi studijas. Visiems naujiems modeliams sakau, kad svarbu baigti mokslus, tuomet būsi geras modelis ne tik išore, bet ir vidumi.

Vis dėlto kas tau arčiau širdies – dainavimas ar modelio darbas?

Negaliu pasakyti kas man arčiau širdies. Abu šie darbai man suteikia naujų išgyvenimų, naujų pamokų. Nuo dainavimo ir modelio darbo aš kaifuoju! O kai darbas yra ir malonumas, tuomet ko daugiau reikia? (Šypsosi)

Ar tiesa, kad grupė „BM“ yra kviečiama atvykti koncertuoti į Italiją?

Tiek visa mano komanda Italijoje, tiek užsakovai žino, kad Lietuvoje dainuoju grupėje „BM“. Vieną kartą agentūroje lankėsi kompozitorius, kuris organizuoja įvairius festivalius Italijoje. Jis paklausė manęs ar tiesa, kad dainuoju lietuviškoje grupėje. Tuomet jam parodžiau nuotraukas iš „BM“ koncertų, pažiūrėjome filmuotą medžiagą, paklausėme dainų ir jis paklausė ar būtų galima užsisakyti „BM“ vienam festivaliui! Beabejo, likau labai sužavėta ir netekus žado. Prisiklausiau begales komplimentų, kad esame gražios mergaitės, jiems patinka mūsų dainos ir italai nekantrauja išgirsti mus dainuojančias. Grupės mergaitės labai džiaugiasi artėjančiu koncertu. Na, o aš, viešėdama Italijoje niekada nepamirštu „BM“.  Kol jos koncertuoja Lietuvoje be manęs, aš organizuoju koncertus čia, Italijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonelis

jonelis portretas
Vargšelė... Kai nėra talento ar kitų būdų išgarsėti, belieka prekiauti savo kūnu...

AMB grabe

AMB grabe portretas
as tokios grupes MB net negirdejas aplamai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių