Quantcast

Bistrampolio aerodrome skambės K. Smorigino dainos

Tęsiasi XVIII Bistrampolio festivalis. Šiuo nelengvu visiems kūrėjams laikotarpiu geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir Bistrampolio dvaras nutarė sujungti jėgas ir dvarui priklausančiame aerodrome surengti žinomų Lietuvos atlikėjų koncertus.

Tad paskutinį pavasario šeštadienį Bistrampolio aerodromas vėl virs koncertine erdve. Čia koncertą surengs aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Kostas Smoriginas kartu su savo ištikimais scenos bendražygiais – Audriumi Balsiu (klavišiniai) ir Martynu Kuliavu (gitara).

Neįprastomis sąlygomis (žiūrovai koncertą stebės ir klausysis iš mašinų, o muzikantai gros nuo lėktuvų angaro stogo) vyksiantis koncertas skirtas visiems išsiilgusiems kokybiškos, lietuviškos muzikos, nebanalių dainų apie gyvenimą, meilę, draugystę, ir, žinoma, susitikimo su Lietuvos scenos legenda – K. Smoriginu, kuris tik jam būdingu, atpažįstamu stiliumi – veržliai, įtaigiai, išmintingai, ironiškai ir viltingai kalbės apie tai, kas svarbu, kas skauda, kas džiugina, kas priverčia liūdėti.

Trys menininkai su nekantrumu laukia šio neįprasto susitikimo ir viliasi, kad nors ir per atstumą, nors ir nematydami klausytojų akių, bet sugebės prisibelsti į atviras, jautrias žmonių širdis, sakoma koncerto organizatorių pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Jau pasenes

...,nuostabios MUZIKOS ATLIKEJAS...,

...,nuostabios MUZIKOS ATLIKEJAS..., portretas
vertas DEMESIO ir pasiKLAUSYMO... TASKAS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių