Quantcast

„Billboard“ apdovanojimuose triumfavo J.Bieberis ir Eminemas

Las Vegase sekmadienį vykusioje žurnalo "Billboard" organizuotoje muzikos apdovanojimų teikimo ceremonijoje triumfavo Kanados dainininkas Justinas Bieberis ir JAV reperis Eminemas, abu surinkę net 14 apdovanojimų.

Paauglių dievaitis J.Bieberis gavo aštuonis prizus, tarp jų gerbėjų mėgstamiausio atlikėjo apdovanojimą, prizą už geriausią kompiuterinę grafiką, buvo pripažintas geriausiu nauju ir geriausius kompiuterinius efektus naudojančiu atlikėju bei apdovanotas prizu už albumą "My World 2.0".

Tačiau Eminemui atiteko svarbiausieji, tarp jų geriausio metų atlikėjo ir metų atlikėjo vyrų kategorijoje apdovanojimai. Eminemo albumas "Recovery" buvo pripažintas geriausiu repo muzikos albumu, jo daina "I Love the Way you Lie" - geriausiu metų repo kūriniu.

Kantri muzikos dainininkė Taylor Swift gavo geriausią metų albumą išleidusio atlikėjo apdovanojimą ir dar prizus. Po tris apdovanojimus gavo Taio Cruzas, Rihanna ir Lady Gaga.

Garsiajai britų grupei "Mumford & Sons" atiteko geriausio metų roko muzikos albumo apdovanojimas. Po du prizus po renginio išsinešė JAV popmuzikos žvaigždutė Katy Perry, grupė "Train" ir ritmenbliuzo žvaigždė Usheris.

Susirinkusiuosius linksmino scenoje pasirodžiusi ir tūkstantmečio apdovanojimą gavusi Beyonce bei "Užkrečiamo inovatoriaus" titulą pelniusi hiphopo ir ritmenbliuzo žvaigždė "Cee Lo Green". Konfliktiškajai Beyonce atliekant naują kūrinį "Run The World", ant scenos jai padėjo pulkas šokėjų, o "Cee Lo Green" populiariausių savo dainų popuri atliko kybodamas ore prie taip pat pakabinto fortepijono.

"MGM Grand" pramogų komplekso salėje vykusią ceremoniją pradėjo Rihanna ir Britney Spears su seksualiu duetu "S&M", o taip pat pasirodė grupė "Black Eyed Peas".

Beveik nepriekaištingame renginyje, kurį vedė kino juostos "Pagirios Las Vegase" žvaigždė aktorius Kenas Jeongas, taip pat koncertavo Keithas Urbanas, Pitbull su Ne-Yo, Taio Cruzas ir Neilas Diamondas. Pastarasis buvo pripažintas metų muzikos pasaulio dievaičiu ir užbaigė vakarą atlikdamas savo gerai visiems žinomas dainas "Sweet Caroline" bei "America".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rovertas

Rovertas portretas
gaidis sas justin

as

as portretas
Atsipeikek vaikeli !!! neveltui isrinktas geriausiu nes tox ir yra,,super , kad taip ir toliau, pasakiskas vaikis***
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių