Quantcast

Baltarusijai skirto spektaklio dramaturgas: į jų skausmą žvelgiame iš savo sotaus gyvenimo pozicijų

Grįžti į straipsnį

Apsižvalgius aplink

Apsižvalgius aplink portretas
Kažkaip komentarų adekvačių paskutiniuoju metu neliko... Dauguma komentuojančių arba covido sektos adeptai, arba ingridistai-lumzbergistai, arba vatagalovi priekvaišiai, kurie aiškina, kad Raškės oligarchai Belarusijai "visakeriopai padeda"... Sunkūs laikai atėjo. Normalių žmonių mažėja su kiekviena diena... Tuoj bus kaip Rusijoj - 86 procentai zombių, savo smegenimis nemąstančių (nes jų nebeturi).

AR LIETUVA "LAISVA" IR "NEPRIKLAUSOMA"?

AR LIETUVA "LAISVA" IR "NEPRIKLAUSOMA"? portretas
Laisvę ir nepriklausomybę praradome tuoj po įstojimo į ES ir NATO. Šiandien mes esame ES ir Amerikos vergais. Čia laisve, nepriklausomybe ir teisingumu net NEKVEPIA. Šiandien Baltarusija priklausoma tik nuo Rusijos, kuri jai visokeriopai padeda, o ne taip kaip mums "padeda" Amerika ir ES.

Ech

Ech portretas
Gal geriau toliau dėrgti partizanus ir šlovinti okupantus, kam tuos Gudus juodinti dar nuo batkos i snukį gausi.

Jis - tik taip

Jis - tik taip portretas
į visus žiūri. Iš SAVO SOTAUS dvaro lepūnėlio gyvenimo ir mūsų Miško brolius vertino. Ir nesigėdi Lietuvoje rodytis.

to Faktas

to Faktas portretas
Kliedi ir pezi nesąmones. Eik pasitikrinti dėl covido

Faktas

Faktas portretas
Lietuva pardavė savo laisvę ir nepriklausomybę už išmokas gaunamas iš ES. Lietuva negali gyventi be ES finansinės paramos. Lietuva yra faktiškai iš užsienio valdoma valstybė. Todėl uoliai padeda JAV sunaikinti Baltarusiją ir padaryti eilinę marionetinę pseudo valstybę tipo Lietuva. Baltarusijos ekonomika yra savarankiška ir nėra orientuota į nuolatines TVF IR ES paskolas. Ji daug kartų stipresnė nei Lietuvos. Tokia valstybė neturi ateities, tik emigraciją, skurdą, ir prisitaikymas prie šeimininko užgaidų.

Ka??

Ka?? portretas
Tas sutverimas toliau imituoja mena, ir valdiskus pinigus ziaumoja toliau??? Brrr slykstu

Veryga kovido kailyje

Veryga kovido kailyje portretas
Žiūrėkit kas pragydo apie vargšus baltarusius :). P.S. Kodėl tokia kukli antraštė. Mariukas, kaip bevertintume jo "Žalius" yra ne šiaip "Baltarusijai skirto spektaklio dramaturgas". Jis- atskiras prekės ženklas

Galerijos

Daugiau straipsnių