Quantcast

Arkivyskupas G. Grušas jubiliejaus proga gavo dovaną, kurią privalės grąžinti

Grįžti į straipsnį

alvydas aleksiejus

alvydas aleksiejus portretas
Ponai konservatorių atstovai ateina į muziejų pasiima ko reikia ir išeina. Taip elgėsi komunistų partija. Atėjo Leninas visiems laikams. Šaunuoliai konservatoriai niekas nenukentėjo visi vagys liko savo postuose valio...

kita Marija kaunietė

kita Marija kaunietė portretas
ir kas toms moterims pasidarė: vienai vietoje žvakidžių matosi šautuvai, kitai vietoje vyskupo žiedo - vestuvinis. Čia ką, gal toks šalutinis skiepų poveikis?

ir ko tik nesusigalvoja tie ateistai

ir ko tik nesusigalvoja tie ateistai portretas
jiems net žvakidės virsta šautuvais.

kur problema

kur problema portretas
yra bažnytinio meno muziejus, ten ir atiduos. Teisingai, tai nebuvo asmeninė dovana jam, o bažnyčiai.

Vilija

Vilija portretas
Ispudingos dovanos uzsakovas ministerija stropus vykdytojai VDKM MUZIEJAUS ATSAKINGI DARBUOTOJAI .Zlugo slapta angeliska operacija .Jeigu dar bent kiek sazines turi sios skubios operacijos vykdytojai turetu rimtai pagalvoti apie atsistatydinima is uzimamu pareigu ir viesai nemeluoti visuomenei .

Marijai

Marijai portretas
Gėda už tokias sapaliones apie žiedą. Pasiskaitykite

Vid

Vid portretas
Kokiais dar šautuvais įsižiurėkit geriau į statulėles kad angelai laiko žvakides, angelai kaip žvakidės. Straipsnį rašo eilinis neišmanėlis!

cia tai geras

cia tai geras portretas
ANGELAI su S A U T U V A I S ...

ieva

ieva   portretas
Susirgo fondu saugotoja vedeja K.Petrauske ir pavaduotoja J. Karoseviciute .tik Direktore dar neserga ir gelbsti muziejaus reputacija kuri Jau sugadinta auksciausiu lygiu .

kaunietė Marija

kaunietė Marija portretas
Negražu ,kad tokie dalykai vyksta paslaptyje ir dar įpainiojamas arkivyskupas Grušas .Manau ,jam tai nemalonu ir gėdinga .Tačiau ,mielieji žmonės ,pažiūrėkite ant kairės rankos piršto ,kažkodėl Gružas mūvi vestuvinį žiedą ...,čia tai jau skandalas ir jis privalo viešai pasiaiškinti ką tai reiškia ir koks ten žiedas ,nes jis vestuvinis ?

yja

yja portretas
oho, net muziejines vertybes parceliuoja... Juk čia ne asmeninis kokio žmogučio, o Tautos turtas atiduotas saugot muziejuje

ALGIS

ALGIS portretas
Ar rasi kitur tokius durnius , kad dovanotų muziejaus eksponatus ,, bet... perka AUKSINIUS ŠAUKŠTUS , tai kas jiems durniams ..

Galerijos

Daugiau straipsnių