Quantcast

Apmaudu dėl klaidų, kurias daro valdžia ir mes visi

Grįžti į straipsnį

>Nezabitauskas

>Nezabitauskas portretas
ne caras suomius puole, o sovietiniai zmogzudziai, kurie ir kitas, tame tarpe ir rusu, tautas zude - kaip gyvulius. ir sovietiniai zmogzudziai - kareiviai ten paminklais nepastatyti, ir lenino su stalinu paminkluose nerasi. taip.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Bet, kaunieti, suomiai buvo užpulti sovietų, kariavo, prarado daug žmonių ir teritorijos, taigi, nuoskaudų turi ne mažiau, kaip mes. Ir caro paminklą jie saugo ne iš meilės carui, o kaip istorijos ženklą. Jei nemalonūs istorijos puslapiai trinami iš tautos atminties, istorija pamirštama, o praeities klaidos kartojamos.

..hyrtasiknis jis

..hyrtasiknis jis portretas
o ne protingas ir t.t.žmogas. Pasižiūrėkite kaip gražiai susuka kai ką į vatą ir nutyli aiškiai netikusius dabarties dalykus.Gal nori kad jį nuolat publikuotų?(kaip žinia Klaipėdienis niekad neima str. iš paprastų žmonių:D)

Kaunietis

Kaunietis portretas
Bet gal pasidomėkim bent kaip Suomija gyveno prie caro ir Lietuva? Tai ką viską užmiršti, tremtį, kolektyvizaciją...

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Maloniai nustebintas. Net ketinau neskaityti, maniau, verkšlens kaip kiti, prie sovietų "nusipelnę gyventi geriau", kaip, pavyzdžiui, Banionis. Ne, pasirodo, Adomaitis - ne tik geras aktorius, bet ir protingas, doras, garbingas žmogus.

Internetinis darbas namuose

Internetinis darbas namuose portretas
Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti internetu iš savo namų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau sukrėstas, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai kainuoja 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau .......................>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­­l­o­w­7­7.C­o­m

cirkas

cirkas portretas
“Galime kiek norime peikti ir smerkti emigrantus, bet ta aplinka įsiurbia, įtraukia, o jei nori greičiau prie jos pritapti, turi jai pasiduoti…” Kodėl turi pasiduoti? Kodėl pats skandavote „Lie-tu-va“? Reikėjo pasiduoti ir skanduoti „Lit-va“! Kažkodėl sukilimų tremtinių giminės, išlikę Sibirę, gerai kalba lietuviškai ir nesvajoja pasiduoti:). “Pavydžiu Juozui Budraičiui, kad jis puikiai suvaidino naujausiame Algimanto Puipos filme "Kita tylos pusė" ir pelnė prizą už geriausią vyro vaidmenį Skandinavijos kino festivalyje. Nereikia pavydėti, reikia džiaugtis…Pavydėti galima Babkauskui, Kurauskui:)

Violeta

Violeta portretas
Sveikatos, gražių, ramių dienų, malonaus laiko su artimaisiais Jums, maestro...

Linkėjimas

Linkėjimas portretas
Labai taiklūs pastebėjimai.Sveikatos,sveikatos ir dar kartą sveikatos tamsta Aktoriau.

nuomonė

nuomonė portretas
gerbiamas maestro,sveikatos ,stiprybės jums,ilgų ,ilgų metų,mes jūsų eiliniai,protingi žmonės ,niekada nepamiršim

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
O pats pirmas prie urnos

Maestro

Maestro portretas
Jis tikras žmogus....sveikatos tik sveikatos, žmogus iš didžiosios raidės. Mažėja inteligentų tikrų, o daugėja tokių kurie uždarinėja bankus be moralės ir etikos ir nuotraukos visokių senmergių su automatais:)

asara

asara portretas
givename chrusciovkese, mokiklose, kurias pastate sovietai, kontoruose ir net ju kareivynese... ereliai vazyneja dar sovietlaikiais pratestais keliais... matit, teks vel vezti saule... teks graziai atsiprasiti kad priimtu atgal. mums laisve netinka!

gaila

gaila portretas
man gaila automobilio ziguliuko, moskvicio ir volgos. dar gaila televizoriaus silelio ir tu blokiniu namu kurie greitai prades griuti besigailintiems ant galvu. tokie grazus buvo-silainiai , zirmunai. kam reikejo ismesti puikias masinas ir prisivezti visokiu volkswagenu, audi, porscu leksusu ir tt. kam metyti gerus daiktus? kam?

TIKRAI

TIKRAI portretas
Ačiū, puikus straipsnis!

Leonidas

Leonidas  portretas
to hmm,taip iki sios valdzios tikrai dare samoningai

Štai

Štai portretas
Puikus sovietinis aktorius gailisi sovietiniu laiku. Tikrai gaila nugriauto Lenino paminklo.

kauniete

kauniete portretas
labai geras interviu su idomiu aktoriumi,,nes jis ishsake musu gyvenimo tiesa --esame labai nekantrus[[[gal todel ,kad dar neturtingi ]],,taciau mes nevieninteliai,,,,visi zemes gyventojai [prieinantys prie internet]]] tapo --nekantrus--- nori visko ir tuoj pat

Mes

Mes portretas
Valdiose sėdi postkomunistinio režimo-bankų kapitalo-oligarchų statytiniai ,tad visuomenės interesai jiems nelabai rūpi....

hmm

hmm portretas
Valdžia neklysta, jie tai daro samoningai.

Galerijos

Daugiau straipsnių