Quantcast

A.Mamontovas uostamiestyje dainuos ant stogo

„Geltoni krantai“, „Vaikystės stogas“, „Meilės nebus per daug“ ir daugelis kitų A.Mamontovo kūrinių, atliekamų „1000 koncertų ture“, rugpjūčio devintą dieną 20 val. nuskambės jūros, laivų ir Kuršių marių fone Klaipėdoje.

A.Mamontovo koncertinio turo organizatorius bendrovė „Renginių centras“ negaili staigmenų ir kviečia į  išskirtinį  A.Mamontovo turo pasirodymą 70 m aukštyje esančioje uostamiesčio terasoje. Paklaustas, kodėl nutarė surengti dar vieną papildomą „1000 koncertų turo“ koncertą Klaipėdoje, juolab, kad per Jūros šventę Andrius Mamontovas ir taip dainuos nemokamai, „Renginių centro“ direktorius Marius Tumšys išskyrė keletą dalykų.

„Visų pirma „1000 koncertų turas“ artėja prie pabaigos. Pajutome, kad jis turi ypatingą aurą. O mes, turo organizatoriai, esame klaipėdiečiai. Todėl nusprendėme, kad turime atiduoti duoklę savo miestui, kuriame dirbame ir gyvename. Jei klaipėdiečiai nepamatytų šios specialiai „1000 koncertų  turui“ sukurtos programos su geriausiomis visų laikų dainomis, ugnies ir pirotechnikos efektais bei kūriniams specialiai paruoštos video medžiagos - tiesiog būtų apmaudu, - sakė Marius Tumšys. Antras dalykas -  mes esame organizavę daug Andriaus Mamontovo koncertų, bet nė vienas  iš jų nebuvo surengtas taip arti dangaus. O kaip pastebėjome - Andrių ir jo grupę dangus myli. Per visus vienuoliką jau įvykusių turo koncertų jis dovanojo saulę ir sklaidė debesis”, - pasakojo Marius Tumšys.

„Ateikite. Pažadu Jums - bus labai smagu“, - kviečia charizmatiškasis atlikėjas visus, kurie bent kartą gyvenime buvo atėję į jo ar grupės „Foje“ koncertą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

liux

liux portretas
idomu...

gerbejas

gerbejas portretas
kitais metais gal po tiltu? :-)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių