Quantcast

Aktorius J. Meškauskas bus laidojamas Antakalnio kapinėse

Grįžti į straipsnį

Gaila

Gaila portretas
Nuostabūs aktoriai.Iki šių dienų lydi prisiminimai apie jų kurtus vaidmenis....gaila...dabar tokių nera. Nežinau nei vieno,kuris būtų įstrigęs taip giliai į širdį,kaip tos kartos aktoriai.Ačiū ir ATA Jums.Užuojauta artimiesiems.

Andrea Martin

Andrea Martin portretas
„Google“ už kiekviena savaitE sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­kLinks3.C­om

Užpelkis

Užpelkis portretas
Prisimenu jį vaidinant Jogailą 1983 m. žiemą Vilniaus dramos teatre B. Sruogos "Milžino paunksmė", rež. Vansevičius. Ir labai įstrigo jo vaidmuo J. Drucės televizijos spektaklyje "Visų švenčiausia", kur jis vaidino kareivį - "Kareivio neklausia ko atėjai - klausia kiek, kuriam laikui ?" Tai buvo visai kiti laikai, visai kitos vertybės. Ilsėkis ramybėje. Amen.

senolis

senolis portretas
Fantastiškas aktorius

Galerijos

Daugiau straipsnių