Quantcast

Aktorius B.Cooperis pajuto kino žvaigždės šalutinį poveikį

Kino žvaigždės Niujorke rinkosi į Holivudo režisieriaus Neilo Burgerio („Iliuzionistas“) naujo aštraus siužeto trilerio „Šalutinis poveikis“ („Limitless“) peržiūrą.

Pagrindinį vaidmenį šiame filme sukūrė aktorius Bradley Cooperis, populiarios komedijos „Pagirios Las Vegase“ žvaigždė.

Aktorius tvirtina, kad tai buvęs jo svajonių vaidmuo – jis įsimylėjo filmo „Šalutinis poveikis“ scenarijų, vos pradėjęs jį skaityti.

Be to, šis filmas jį suvedė su Holivudo veteranu, dukart „Oskaro“ laureatu Robertu De Niro. Bradley Cooperiui Robertas De Niro yra aktoriaus idealas nuo pat paauglystės.

Robertas De Niro bei kiti filmo aktoriai taip pat dalyvavo filmo peržiūroje, tačiau, sakoma, kad visi nublanko prieš Bradley Cooperį, kuris švytėte švytėjo. Įdomu tai, kad dieną prieš tai aktorius atrodė gerokai kitoks.

Paparacams pavyko jį užfiksuoti dieną prieš premjerą – aktorius buvo neatpažįstamas.

Susivėlęs, netvarkingai apsirengęs, jis slankiojo Niujorko gatvėmis. O jau kitą dieną blizgančiais plaukais, prabangiais batais ir dailiu kostiumu jis atskubėjo į filmo peržiūrą.

Per vieną dieną iš apsileidusio menininko aktorius sugebėjo transformuotis į akinančią Holivudo žvaigždę. Panašiai kaip jo herojus filme „Šalutinis poveikis“.

„Šalutinis poveikis“ pasakoja apie nevykėlį rašytoją, kuris, gavęs stebuklingą piliulę, išlaisvinančią visus 100 procentų žmogaus smegenų galios, tampa tobula savo paties versija. Jis sugeba uždirbti milijoną dolerių per savaitę, parašyti knygą per 24 valandas, išmokti bet kurią kalbą. Jis tampa greitesnis, žavingesnis. Sugeba numatyti ateitį ir iš pirmo žvilgsnio įvertinti žmones. Tačiau kiekvienas medikamentas turi šalutinį poveikį...

Filmo premjera Lietuvoje – birželio 10 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gražūs

gražūs  portretas
fotikai

oj

oj  portretas
kokios melynos akys
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių