Quantcast

Žinoma aktorė T. Liutajeva: Vilnius – tai kultūros, teatro centras

Žinoma Rusijos aktorė Tatjana Liutajeva vaidins naujame seriale „Meilė nesidalina iš dviejų“, kuris jau gegužės 1 d. pasirodys Pirmojo Baltijos kanalo eteryje. Dabar ji nuolat traukia žiniasklaidos dėmesį dėl kelių priežasčių: ji puiki aktorė, žavi moteris ir jaunos bei talentingos aktorės Agnijos Ditkovskytės mama.

Olegas Ditkovskis, garsus Lietuvos aktorius, atlikėjas ir muzikantas buvo tas vyras, kuriam Rusijos aktorė Tatjana Liutajeva atidavė savo širdį ir paskui jį iškeliavo į Vilnių. Čia ji dirbo Rusų dramos teatre, organizavo festivalį „Rusų kinas“. Tačiau gimus dukrai Agnijai, aktorė pasirinko karjerą ir po 15 metų, praleistų Lietuvoje, grįžo į gimtąją šalį. Vis dėlto nei Lietuvos, nei Vilniaus Liutajeva nepamiršo. Ji čia atvažiuoja aplankyti draugų ir širdžiai mielų vietų. O 2011 metais kartu su dukra Agnija Čiadova (Ditkovskyte) nusifilmavo kultiniame filme „Tadas Blinda. Pradžia“. „Žinoma, kad pasiilgstu Vilniaus, savo draugų. Man šis miestas – tai kultūros, teatro centras. Čia niekada nesijaučiau svetima, išmokau netgi lietuvių kalbą“, - sako žinoma aktorė.

Energinga, jaunatviška ir elegantiškai atrodanti moteris Rusijoje vadinama viena gražiausių aktorių. „Aš labai myliu gyvenimą. Manau, kad žmogus gimė tam, kad nuolat judėtų. Daugelis skundžiasi, kad jiems nuobodu gyventi. O be reikalo! Juk aplink vyksta tiek daug įdomių dalykų! Man niekada nebūna nuobodu pačiai su savimi, aš visada rasiu kuo užsiimti ir kuo užpildyti savo vidinį pasaulį,“ – sako Tatjana Liutajeva. Aktorė įsitikinimu, save reikia mylėti, savimi rūpintis, pozityviai žvelgti į gyvenimą, tuomet bėgantys metai nekels siaubo, o atvirkščiai - teiks pasitenkinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

grazuole

grazuole portretas
Ką daro pinigai-išgražėjo neatpažįstamai, o Lietuvoje buvo tikra vargo pelė, papilkavusiu veidu.

viole

viole portretas
Nuotraukoje ne Liutajeva

yra

yra portretas
ir didesniu centru...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių