Quantcast

A. Večerskio ramybėje nepalieka vaikystės išgyvenimai

Aktorius, režisierius ir publikos numylėtinis Adolfas Večerskis, priimdamas svarbius sprendimus, žino:  visada yra keli galimi variantai, net kai situacija atrodo beviltiška. LNK laidai „Pasaulis X' šį antradienio vakarą jis prisipažins, kad vaikystėje, kieme, dūkdamas su vaikais,  patyrė sužeidimą , o žaizda ilgainiui tapo kraujo užkrėtimo židiniu. Kai tėvas vaiką atvežė pas daktarą, išgirdo nuosprendį  - sūnus miršta ir padėti jam niekas nebegali.

Bet Adolfo Večerskio tėvas rankų nenuleido ir nuvežė sūnų pas kitą gydytoją, profesorę, į Telšius. Ši moteris išgelbėjo ant mirties slenksčio atsidūrusį Adolfą Večerskį. Vyras prisimena, kad tuo metu, kai visi matė jį merdintį, jis pats viską puikiai jautė , girdėjo ir suvokė, kas vyksta. Atsibudęs  ir sugrįžęs į gyvenimą, suprato, kad likimas davė dar vieną šansą. Tokie vaikystės išgyvenimai  visam gyvenimui Adolfui  Večerskiui suteikė  unikalią įžvalgą, intuiciją ir neišsenkantį optimizmą, suvokiant, kaip viskas laikina ir kokia laimė yra tiesiog gyventi.

Laidai aktorius papasakojo, kad yra patyręs neįtikėtiną ,,deja vu"  išgyvenimą, kai gyvendamas Kanadoje aplankė vietas, kurias daug metų sapnuodavo.

,,Net nežinojau, kad turiu Kanadoje giminių, maniau, visi per karą pabėgo į Vokietiją. Kai juos aplankiau, išgyvenau tokias situacijas, kurios stebino ne tik mane patį, bet ir artimuosius. Visiškai nepažįstamose vietose jaučiausi taip, lyg čia viską žinau, kur kelias, kur laukas, kur pasukti", - pasakojo aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilniete

vilniete portretas
kartais likimas iskrecia poksta--BET GAL GERAI-pasuka mus kitu keliu-kur galime save pilnai atskleisti-realizuoti neisivaizduoju teatro be ADOLFO VECERSKIO----sekmes jam,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių