Quantcast

Uostamiesčio klube „Dr.Who“ lizdą susisuks amūrai

Duoklę šv.Valentinui Klaipėdos įsimylėjėliai atiduos jau savaitgalį. Klubas „Dr.Who“ kvies nerti į romantišką kabaretą su Donatu Montvydu.

Bus ir afrodiziakų – juos atstos pikantiškai „nuogas“ jubiliejus, žadėjo klubo šeimininkai.

Gali atrodyti, kad būsimo šou vyrukai išrado amžinos jaunystės piliulę, tačiau sukaktis yra iškalbinga – grupė „Gelbėtojų šou“ jau 10 metų stebina savo pasirodymais ir audrina publiką. Šiems šokio ir moterų širdžių daužymo asams dedikuotas „Dr.Who“ penktadienis.

Vakarėlis žada dešimt kartų daugiau šėlsmo ant scenos ir geros nuotaikos. Nuodėmingai gardų jubiliejaus tortą atstos net dviejų valandų trukmės specialus šou. Ypatingasis fiestos svečias – Ukrainos fitneso čempionas, daugelio šokio konkursų nugalėtojas Sher-Han.

Šeštadienį „Dr.Who“ transformuosis į meilės svaiguliu pulsuojantį Mulen Ružą. Čia padvelks XIX a. pabaigos Paryžiaus nuodėmėmis, publikai draugiją palaikys spalvinga draugija: mėlyno kraujo turintys plevėsos, bohemos atstovai ir ganėtinai liberalių pažiūrų damos.

Klubinis kabaretas galvą turėtų apsukti ne prasčiau nei absentas: nakties miuziklą komponuos D.Montvydas, atvešiantis tiek savo, tiek pop karaliaus Michaelo Jacksono hitų.

„Tai naktis, kuriai ruošiantis verta bučiniams atspariu raudoniu paryškinti lūpas, susirasti kokį nors retro aksesuarą ar netgi pamėginti įsisprausti į korsetą. Džentelmenai neprašaus pasmakres papuošę peteliškėmis“, – aprangos kodo gaires nušvietė klubo stilistai.

Abi romantiškojo savaitgalio naktis DJ pultą myluos Justin Beat. Į Kupidono vaidmenį rezidentui įsijausti turėtų būti nesudėtinga – šokių muzikos strėles jis šaudo labai taikliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių