Quantcast

Uostamiesčio „Kiwi“ klube – naujo etapo pradžia su M.Romboy

Nebe pirmi metai vakarėlius uostamiestyje jaukianti didžėjų komanda „Deep Frequency“ naują sezoną pradės šeštadienį Klaipėdos klube „Kiwi“ su pirmą kartą Lietuvoje apsilankysiančiu garbingu svečiu iš Vokietijos – didžėjumi bei įrašų leidyklos „Systematic“ galva Marcu Romboy.

Aštuntieji metai – stiprūs

Nors praėjusiais metais „Deep Frequency“  trejetas – „Sat“, „Uncle Roll“ bei „Yakoff“ – savo septintojo gimtadienio nepaminėjo, nereiškia, jog apie tai pamiršta, o pagrindiniai didžėjų gerbėjai nepagerbti padėkomis už nuolatinį palaikymą.

„Kaupėmės 2011-ųjų sezonui, planavome naujus vakarėlius ir kitas idėjas, tad gimtadienį teko paminėti tik mintimis“, – teigė komandos įkūrėjas Artūras, klubinėje scenoje žinomas kaip DJ „Sat“. – Todėl šiuos metus pradedame su kaupu ir trenksmu.“

Pirmieji pokyčiai įvyko jau šių metų pradžioje: iš pagrindų pakeistas logotipas ir internetinis puslapis, gerbėjai nuo šiol gali patogiai klausytis „Mixcloud” svetainėje visų „Deep Frequency“  didžėjų miksų, o patys naujausi artimiausiu metu ims reguliariai skambėti ir įvairių Lietuvos radijo stočių eteryje.

Tolimesni planai apima muzikos kūrybą, tradicija tapusį labdaros renginį vaikų namams paremti, dar daugiau vakarėlių ir juose dalyvausiančių įžymybių.

„Svarbiausa tema išliko muzika, kuria mes save ir pristatome. Būsimo renginio svečias M.Romboy labai gerai atspindi mūsų požiūrį – šviežiau, stipriau ir su tvirtesne vizija į ateitį“, – pridūrė „Sat“.

Svarbus klubinei kultūrai

Naujam „Deep Frequency“ etapui startą duosiantis M.Romboy didžėjų elitui priskiriamas ne už laikinus pasiekimus. Stiprių titulų jis susilaukia už ilgalaikį darbą prie pulto, užpildant „soulful techno house” ritmais šokių aikšteles dabartinėje rezidencijoje Berlyne ir visoje Vokietijoje bei JAV, Rusijos, Kanados, kitų šalių didžiausiuose klubuose.

Dar vienas svarbus antrą dešimtmetį šokių muzikos pasaulyje dirbančio M.Romboy nuopelnas – 2004-aisiais įkurta leidykla „Systematic”. Šis vardas per penkerius metus tapo itin aukštai vertinamas „techno” ir „tech house” muzikos leidybos kompanijų. To pasiekta publikavus per 70 įrašų, kurių autoriai – Robertas Babiczas, Steve’as Lawleris, Phonique, Spirit Catcher, Johnas Dahlbackas, Dusty Kid ir kiti.

Ir iš naujo albumo

Leidykla „Systematic” tapo namais ir paties M.Romboy bei bendriems kūriniams su Booka Shade, Blake Baxte ir Stephanu Bodzinu. Su pastaruoju atlikėju įrašytas dvigubas albumas „Luna” čia taip pat greitai pasirodys ir panašu, jog tai bus vienas svarbiausių įrašų šiais metais.

„Albumo idėja – įtraukti kuo daugiau žmonių su jų mintimis. Tai tikras minčių baseinas”, – apie būsimą darbą interviu „DJscene.lt” pasakojo M.Romboy. – Šiame albume yra net 20 remiksų. Tai kažkas visiškai naujo, nes vietoje mūsų dviejų čia su savo idėjomis prisidėjo per 30 žmonių.”

Svečias pažadėjo, jog „Kiwi” klube būtinai pagros kūrinius iš būsimo albumo, todėl laukiamas vakarėlis – puiki proga išgirsti tai, ką iki šiol pasaulyje girdėjo retas.

Už pulto stosiantys vakaro šeimininkai – „Deep Frequency“  komandos nariai „Sat”, „Uncle Roll” bei „Yakoff” – taip pat planuoja įtraukti savos kūrybos kompozicijų į pasirodymo grojaraščius ir nustebinti naktinėtojus naujausiais garsais.

„Deep Frequency“  ir M.Romboy vakarėlis Klaipėdos klube „Kiwi“ (J.Janonio g. 27) – vasario 26 d., durys atidaromos 22 val. Įėjimas – 15 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių