Quantcast

TV kamerų nemėgstantis estrados karalius atsivėrė

Mitas ar tiesa, kad praėjusią savaitę 66 metų sukaktį ir 50−metį scenoje  atšventęs Lietuvos estrados karalius Stasys Povilaitis šiandien iš namų nekelia kojos, jei siūlomas honoraras už koncertą nesiekia poros tūkstančių litų?

„Galiu sau tai leisti“, – sako mįslingai šypsodamasis gerbiamas maestro. TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris ir vedėjas Edvardas Žičkus žada – intriguojantis pokalbis jau montuojamas. Jis TV3 žiūrovams bus pristatytas jau šį pirmadienį, sausio 28-ąją, 20.30 val.

„Nesėdu prieš kameras, nes nenoriu prisikalbėti arba leptelti kokią frazę, kuri akimirksniu taptų sensacija to besivaikantiems žurnalistams“, – į klausimą, kodėl vengia kamerų, atsakė viena ryškiausių visų laikų lietuviškos estrados žvaigždžių. Su S. Povilaičiu bus kalbama be užuolankų – TV3 žiūrovai išvys išskirtinį susitikimą su legendine asmenybe.

Anot Edvardo, maestro kaustęs nepasitikėjimas televizija išgaravo jau po keliolikos minučių. Per dvi valandas trukusį interviu S. Povilaitis nevengė tiesiai atsakinėti į aštrius Edvardo klausimus.

Ar tiesa, kad anais laikais net 90 procentų estrados garsenybių neatsispirdavo vienos nakties nuotykiams ir kas vakarą mėgaudavosi vis naujos gražuolės gerbėjos draugija? Kokį honorarą už koncertą gauna S. Povilaitis? Kokio dydžio gerbiamo dainininko pensija?

Išskirtinis žurnalisto Edvardo Žičkaus interviu su S. Povilaičiu – jau pirmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmogus

Žmogus portretas
Jau šio pono karjiera baigėsi... 50 metų "varo" tuos pačius šlagerius... Nusibodęs...

kristina

kristina portretas
ale tikrai nei vienos naujos dainos

as

as portretas
Ar tiesa, kad p. Zickus pries kiekviena laida daro zarnyno plovima? Ar nemelas, kad gerbiamas laidos prodiuseris kiekviena karta pries sia procedura issibalina siknaskyle ir aplink issitatuiruoja totema? Visa tai ir dar daugiau suzinosime niekalu ir pletku laidoje VBS... :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių