Quantcast

Televizijoje – M. Capo ir L. Laucevičiaus akistata

Artimiausioje „Kriminalistų" serijoje priešingose barikadų pusėse atsidurs teatro, televizijos bei kino grandai – Mindaugas Capas ir Liubomiras Laucevičius. Turtingus bei įtakingus personažus įkūnijantys aktoriai aiškinsis santykius, kurių epicentre – dailios merginos žmogžudystė. Kas sieja du turtuolius ir jauną studentę?

Mindaugas Capas, dažniausiai gaunantis teigiamų ir geraširdžių personažų vaidmenis, LNK seriale „Kriminalistai„ atsiskleis visai kitokiame amplua. „Turiu pripažinti, jog šis vaidmuo man buvo tarsi atgaiva sielai. Esu aktorius ir mėgstu įvairovę, profesinius išbandymus. Tikra tiesa, jog dažniausiai gaunu teigiamus personažus – štai kad ir dabar turiu keletą pasiūlymų teatre kurti kunigo ir vyskupo vaidmenis. Vaidmuo „Kriminalistuose“ buvo malonus iššūkis",- šypsosi Mindaugas.

Garsų ir turtingą advokatą Vigaitį vaidinantis M.Capas užmezga romaną su jauna mergina, kaip paaiškėja, įtakingo diplomato Šerno (akt. Liubomiras Laucevičius) dukra, kuri vieną dieną aptinkama kraujo klane. Kas įvykdė kraupią žmogžudystę – šešėlinį gyvenimą nuo šeimos nuslėpti mėginantis teisininkas? O galbūt nusikaltimo pėdsakai kriminalistams atskleis visai kitokią tiesą?

Amoralų advokatą vaidinantis M.Capas savo personažą, be jokios abejonės, vertina neigiamai, tačiau patikina, jog nevalia skubėti teisti žmonių. „Aš manau, jog kiekvienas mūsų veiksmas turi tam tikrą priežastį. Žmonių prigimtis yra nuodėminga, paslysti – labai lengva... Moralės klausimas, kiek toli gali nueiti žmogus. Mano personažas Vigaitis ryžtasi baisiems poelgiams", - intriguoja aktorius.

Alvydo Šlepiko režisuojamas serialas sulaukia daug dėmesio ne vien dėl sudėtingų ir kvapą gniaužiančių kaskadinių triukų, itin aukštos, kino principu filmuojamo serialo kokybės, bet ir dėl netikėčiausių scenarijaus vingių, kuriuose susipina ir paprastų žmonių, ir aukštų valstybės pareigūnų likimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių