Quantcast

„Tamstos“ šventinė programa

Gruodžio 23d., trečiadienį Eglė Sirvydytė ir grupė. Sugrįžimai

Ši grupė kuria profesionalų ir autentišką muzikos skambesį: fantasmagoriškos miniatiūros, kažkur iš pasąmonės blyksinčios vizijos, į tolimus kosmosus nunešančios meditacinės kompozicijos, dainos ir kelionės.

Stilius: folk/acoustic/jazz. Bilieto kaina: 10lt. Koncerto pradžia: 21val.


Gruodžio 25d., penktadienis Šiltos Kalėdos su Suicide Djs…

Kadangi vakaras ne eilinis, o šventinis, turėsime didelį šventinį stalą, senelį Kalėdą, daug mažų vaikučių ir kisieliaus. O taip pat apžvelgsime savo nueita trumpą kūrybinį kelią - video priemonių pagalba, pamatysime kaip mums sekėsi pirmosiose tarptautinėse gastrolėse po Baltą Rusiją. Grosime , šoksime ir kviesim visus į ratą. Mat iki naujųjų reikia spėti grąžinti visas skolas , kas susipykę susitaikyti, ir laukti, filmo, ten kur šuo krepšinį žaidžia ir vaikus aplošia. O taip pat su dideliu džiaugsmu ir pagarba pristatysime mūsų pirmąjį vaizdo klipą. Po kurio mūsų giminės spaus ašaras, o ne giminės nespaus. Tai bus, o kas dar bus manau ateikit ir pamatysite patys, su pagarba, meile ir baltu pavydu- Suicide DJs kolektivinis sodas.

Stilius: alternative/comedy. Bilieto kaina: 20Lt. Koncerto pradžia 21val.

http://www.myspace.com/suicidedjslt


Gruodžio 26d., šeštadienis Antroji Kalėdų diena su Pieno Lazeriais

Pagaliau!!!! Pagaliau!!!! Mes juos vėl pamatysim ilgai lauktus ir pasiilgtus!                                          

“Pieno Lazeriai” pasižymi stilistiniu rėmu nepaisymu bei pomėgiu eksperimentuoti derinant elektronine muzika su gyvais instrumentais. Kūrybos įvairiapusiškumą ir spalvas kiek išaiškina originalus grupės pavadinimas: pienas reprezentuoja jazz’inę, ramią kūrybos kryptį, lazeriai- ironiška, pankiška, elektroninė pusė. Stilius: electronica/ jazz/ punk.

Bilieto kaina: 30Lt. Koncerto pradžia: 21val. www.milkylasers.com


Gruodžio 30d., trečiadienis Uždaras vakaras


Gruodžio 31d., ketvirtadienis Naujųjų Metų Žiburėlis “Mano Senelis - Pop Žvaigždė”, vakaro svečiai “Saulės Kliošas” ir vakaro Dj Elle Driver ir Marla Singer. Muzikantus ir vakarėlio savanorius rengs vintažinė “De' Žavu” Savičiaus g. 5

Bičiuliai, juk Naujųjų Metų žiburėlis tėvų namuose jau dažnam pabodusi tradicija. Mėlyna televizoriaus šviesa bei mandarinų kvapas ir taip mus lydi visą žiemos švenčių laiką. Muzikinė svetainė “Tamsta” Jums ir jūsų draugams siūlo nepraleisti progos ir pasitikti Naujuosius Metus su puikia muzikine programa ir galybe konfeti.

Lėtais ir greitais šokiais svečius suks vienas jaunatviškesnių ansamblių “Saulės kliošas”. Iškart po jų diskoteką  su savo senelių muzika ves diskžokėjos Elle Driver ir Marla Singer. Lietuvoje merginos groja jau nuo 1988 metų.

„Abi turime po senelį Joną, o Elenos senelis net buvo pop žvaigžde. Todėl mūsų vakarėlis bus apie senovines dainas, kurių niekada neklausėme ir neklausome.“ Jonas nusifilmavo krūvoje nespalvotų vaizdo klipų ir įrašė daug dainų, šiandien jis vežioja anūkus į smuiko pamokas ir sode filmuoja jų gimtadienius. Pusę gyvenimo dirbęs “LRT” įrašų studijoje, laidiniu telefonu mums išvardino visus anų laikų estrados topus. Kaip ir šių laikų prodiuseriams būdinga - vakarėlyje senelis Jonas nepasirodys, mat pirmenybę skiria Frankui Sinatrai.

Koncerto pradžia: 22val. Stilius: disco/funk

Bilieto kaina: šokantiems 30lt, sėdintiems 60lt. O jau po vidurnakčio įėjimas tik 15lt! Dar spėsite į antrą Saulės Kliošo koncerto dalį!

Po koncerto įėjimas NEMOKAMAS! šoksim, trypsim iki ryto!!! Juk nei Jums, nei mums kitą dieną į darbą nereikia!!! :)


Gyvos muzikos klubas TAMSTA
www.tamstaclub.lt
Facebook: Tamsta Klubas
Skype: Tamstaclub
Tel: 2124498, 961156496, 869836121


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių