Quantcast

„Tamstoje“ – poetiškos melodijos ir karšta salsa

Kai šaltas rudens alsavimas baigia ištrinti paskutinius džiugius jausmus ir negailėdamas drasko spalvotus lapus, kur pasislėpsi geriau nei gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Šiltų emocijų ir melodijų pilna salė kuo geriausiai nuteikia ir veidą papuošia nauja šypsena.


Trečiadienį klausytojus nustebins lietui ir bet kokiam kitam vandeniui atspari poezija. Koncerte „Waterproof poetry“ pasirodys puikiai pažįstamas šmaikštusis aktorius Giedrius Savickas. Užminęs mįslę „Kam dainuot negyvai, jei gali nedainuot gyvai“, jis „Tamstoje“ ketina gyvai išaiškinti populiarių Lietuvos estrados atlikėjų dainuojamosios poezijos perlus. Kaip giliai G.Savickas panirs į vandeniui nepralaidžios poezijos šaltinį, galime tik spėlioti.



Ant parketo televizijos ekrane besisukantis dainininkas Donatas Montvydas šį ketvirtadienį parodys, kas iš tiesų artima jo širdžiai. Penktadienį, spalio 22-ąją 23-ejų gimtadienį švęsiantis atlikėjas šventės išvakarėse savo gerbėjams padovanos akustinį koncertą. Puikiai pasirodęs ne viename Lietuvos televizijos projekte, D.Montvydas ne sykį buvo įvertintas tarptautiniuose konkursuose, o specialiame projekte net yra persikūnijęs į Michaelą Jacksoną.

Vilniaus Gedimino technikos universitete besimokantis atlikėjas ketina savąja – muzikos kalba – parodyti, jog kurti, dainuoti, šokti yra jo gyvenimo aistra.

Koncerto pradžia spalio 28 dieną, ketvirtadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 15 Lt, su LSP 10 Lt.

Mylimi „Empti“ „Tamstoje“ gundys savo dainomis penktadienį. Saulės šviesą ir žiemos šalną dainomis perduoti galintys muzikantai – visuomet laukiami Vilniaus scenose. Neseniai naują albumą „Fermata“ pristatę Giedrė Kilčiauskienė ir Paulius Kilbauskas savo jaukiais šypsniais publiką nejučia paragina linguoti į taktą, paskęsti mintyse, o gal net įsisukti į šokio sūkurį. Kalbama, kad „Empti“ visada mokėjo ir tebemoka kurti šedevrus. Išgirskite juos gyvai.

Koncerto pradžia spalio 29 dieną, penktadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 30-40 Lt, su LSP 25 Lt.

Atrodo, vilniečiams nebereikia aiškinti, kas yra salsa. Į savo širdis įsileidę salsos stiliaus muziką ir pasidavę aistringam šokiui šimtai sostinės gyventojų išlaisvino ir Lotynų muzikos vėjus, kuriuos nepailsdamas vis stiprina „Baltic Salsa Orchestra & Federico Manzanares“ kolektyvas. Šiame orkestre 11 žmonių, o drauge su jais į sceną žengia iš Argentinos atvykęs ir lietuviško kraujo turintis dainininkas Federico Manzanaresas. Salsa, Cumbia, Cha-Cha bei įvairių braziliškos muzikos stilių kūrinių atliekantis muzikantai nukels jus darganotą vakarą už Atlanto, į karščiu alsuojančią Pietų Amerikos pakrantę.

Koncerto pradžia spalio 30 dieną, šeštadienį 21.30 val. Bilieto kaina – 20 Lt, su LSP 15 Lt.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių