Quantcast

„Tamstoje“ - improvizacijos, lindyhopo šokiai ir tranki muzika

Pavasarį gyvos muzikos klubas „Tamsta“ pasitinka su puikiais renginiais ir geros nuotaikos užtaisu savo lankytojams – pirmąją kovo savaitę klube netrūks improvizacijų, lindyhopo šokių, trankios muzikos ir džiugių emocijų.

Kovo mėnesio renginius pradės aktoriaus ir lektoriaus Andriaus Žebrausko įsteigtos improvizacijų mokyklos mokiniai. Užsukusiems trečiadienį savuosius „Improvizacinius Bandymus“ parodys aktoriaus Audriaus Bružo vadovaujami jaunuoliai.

Palaikymo mokestis – 7 Lt. Su studento ar moksleivio pažymėjimu – 5 Lt. Pradžia – 20 val.

Tikras siautulys „Tamstoje“ prasidės ketvirtadienį. Be abejonės, klubas bus sausakimšas, juk čia rinksis visi „Inculto“ mėgėjai, gerbėjai ir palaikytojai! Su lengvu jauduliu tikėsime dainos „East European Funk“ sėkme. Klube, kaip ir dera grupės „Eurovizijos“ konkurso štabui, viešpataus džiugios nuotaikos ir pergalės troškimas. Nuo 21 val. draugų ir bendraminčių būryje galėsite sirgti už mylimą grupę, kuri už gausius plojimus, palaikymo skambučius ir žinutes dosniai atsilygins. Vos pasibaigus konkurso filmavimui, žavingieji „Inculto“ vyrai su Jurgiu Didžiuliu priešaky sugūžės į „Tamstą“, kur surengs abejingų nepaliksiantį koncertą. Muzikantų interpretuojama lotynų, roko ir  funk muzika įsuks į šokių sūkurį ir prieš darbo savaitės pabaigą papuoš jūsų veidus plačiomis šypsenomis. Tik įsivaizduokite, jei žavingieji eksperimentatoriai „Inculto“ laimės, pirmieji galėsite „Tamstoje“ juos pasveikinti ir palinkėti sėkmės! Tokios progos negalima praleisti, juk jie visuomet pristato kažką įdomaus – tarp naujo ir seno, gyvos muzikos ir elektronikos, agresijos ir atsipalaidavimo. Gardumėlis.

Palaikymo mokestis už skaniausią „Inculto“ muzikinę mišrainę – 5 Lt. Tiesiogiai palaikome grupę nuo 21 val.

Šiek tiek pailsinę rankas ir kojas nuo aktyvaus „Inculto“ palaikymo, penktadienį nesėdėkite namuose – klube „Tamsta“ vyks išraiškingųjų „Fusedmarc“ koncertas.
Vienu įdomiausiu šių dienų alternatyvios muzikos projektu Baltijos šalyse pakrikštyti atlikėjai patys save įvardija kaip audiovizualinį eksperimentą. Klausantis „Fusedmarc“ užburia trijulės muzikinės energijos pliūpsniai, dar negirdėtos garsų interpretacijos bei sumanios vaizdo projekcijos. Akustika susilieja su elektronika ir visas pasirodymas tarsi virsta lengvu psichodelikos kamuoliu, leidžiantį pasinerti į daugelio dar neatrastas vaizduotės gelmes ir mėgautis muzika tarytum kitame lygmenyje. Šįsyk „Fusedmarc“ gerbėjus nudžiugins pasirodymu kartu su styginių trio.

„Fusedmarc“ vaizdo klipas su Andriumi Mamontovu – „Sign“



Bilieto kaina – 20 Lt. Pradžia – 21 val.

Turiningą šios savaitės klubo „Tamsta“ programą pabaigs kaip visuomet pozityvus ir siautulingas Lindyhop.lt pristatomas vakarėlis „Pre Harlem Party“. Šeštadienio vakarą ant klubo scenos koncertuos svingui neabejingi kolektyvai „Rhythm Junkies“ ir „Ella Fitzgerald Tunes“. Šie pasirodymai, lydimi lindyhopo šokėjų šokių – tai simbolinė 5-ojo lindyhopo festivalio „HARLEM‘10“ įžanga. Bus daug daug svingo ir smagių šokių iki ryto – juk sekmadienį anksti keltis nereikia.

Kaina – 20 Lt, su Lindyhop.lt kortele 15 Lt. Pradžia – 20 val.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių