Quantcast

Su kitais kanalais LRT konkuruos „Auksiniu balsu“

Šią savaitę LRT televizija nufilmavo pirmąją grandiozinio projekto „Auksinis balsas“ laidą, kurioje prisistatė būrys konkurse besivaržysiančių garsių atlikėjų.

Šis vasaris televizijoms reikš kaip niekada įsiplieskusią konkurencinę kovą, o žiūrovams jis atneš net keturis muzikinius projektus. LNK žiūrovų meilę stengiasi pelnyti atsinaujinusiais „Žvaigždžių duetais“, TV3 jau galanda „Chorų karų“ ginklus, BTV ruošiasi Lietuvos muzikos legendų prisikėlimui, o LRT televizija kviečia įsijungti į geriausio Lietuvos metų atlikėjo rinkimus „Auksinis balsas“. „Auksinio balso“ vedėjais tapo Andrius Rožickas ir jauna aktorė Beata Tiškevič, jo paties surasta socialiniame tinkle.

„Auksiniame balse“ pergalės siekti pasiryžo būrys žinomų atlikėjų: Aistė Pilvelytė, po pertraukos į sceną sugrįžtanti Vilija Matačiūnaitė, Deividas Norvilas-Deivis, Česlovas Gabalis, Viktoras Gerasimovas, Karina Krysko-Skambinė, Laura Zigmantaitė, Vaidas Baumila, Ruslanas Kirilkinas. Entuziastingai pasiūlymą dalyvauti projekte priėmęs Vilius Tarasovas pirmojoje laidoje nepasirodys. Dainininkas pranešė, kad peršalimas pažeidė balso stygas, tačiau tikisi prisijungti pasveikęs. Kol kas jis iš salės stebės, kaip dėl „Auksinio balso“ laurų kaunasi jo žmona Violeta Tarasovienė. O ši pirmajame filmavime griežtą komisiją – muzikologę Zitą Kelmickaitę, dirigentą Modestą Pitrėną, operos atlikėją Nomedą Kazlauskaitę ir smuikininką Zbignevą Levickį – tiesiog pakerėjo.

„Neforsuokite apatiniame registre, nes net ir tai, ką turite – patikėkite, tikrai užteks“, – jai patarė N.Kazlauskaitė. „Violeta, jūs esate tikra scenos liūtė ir nei tos „sopkės“, nei tų dviejų vyrukų reikėj Ir kulminacija buvo, kai jie išėjo! Kaip tada buvo gerai…“, - dėl šokėjų papriekaištavo Z.Kelmickaitė.

Pirmose laidose visi dalyviai gali jaustis tvirtai – iškristi jiems negresia, o balsavimas numatytas kiek vėliau. Koks prizas laukia nugalėtojo, laikoma paslaptyje.

„Auksinis balsas“ – šeštadieniais 21.00 val. per LRT.


Šiame straipsnyje: Auksinis balsasLRTkonkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

VIKINGAS

VIKINGAS portretas
LRT ,Ima ir pareiškia....grandijozinis projektas "Auksinių...,vadinkite nors ir "Platininiu,vistiek naturoje tas projek tas prilygsta ne aukščiau,kaip laidos "Duokim garo". Išvada: mažiau lia,lia,lia-o daugiau darbo.

agne

agne portretas
Niekas nesiginčytų,dėl Tarasovų balso.Tikrai ir vieno ir kito balsai -stiprūs.Bet dainų repertuaro-nesigeba pasirinkti.Visos jų dainos,kažkokios klykenčios ir be jokios melodijos.Na ne hitai,tai tikrai.Anksčiau Violeta turėjo žymiai populiaresnių dainų,kurios tikrai užvesdavo auditoriją o dabar....

Vika

Vika portretas
o kur Deivio ir Ruslano nuotraukos????
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių