Quantcast

Serialo „Herojai” aktorius pasipuošė Lietuvos dizainerių drabužiais

Per TV3 rodyto serialo „Herojai” aktorius ir garsus modelis Jimmy Jean-Louis prancūzų žurnalo „Dirrty Glam“ lapkričio numerio fotosesijai apsivilko Lietuvos dizainerių drabužiais.

Jie - iš Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės (A&V) dueto naujausios kolekcijos „Ruduo-žiema 2009-2010“.

Ketvirtą sezoną visame pasaulyje populiariame JAV seriale, kurio kiekvieną seriją už Atlanto stebi net 14 milijonų žiūrovų, besifilmuojantis aktorius yra žinomas iš vaidmenų kino filmuose su Matt Damon'u („Bornas: sunaikinta tapatybė“), Jean-Claude Van Damme'u („Nevaldomas traukinys“), Bruce Willis'u ir Monica Bellucci („Saulės ašaros“).

Dar  Jimmy Jean-Louis'ą galima buvo išvysti filmuose su Gerard Butler'iu, Harrison Ford'u, Josh Hartnett'u, Jennifer Lopez bei George Michael'oir Mariah Carey muzikiniuose klipuose. Skurdžiajame Haityje gimęs, su Gianfranco Ferré ir Valentino madų namais dirbęs modelis, šiandien yra Geros valios ambasadorius, todėl dalį savo laiko ir pinigų nuolat aukoja įvairiems labdaros fondams. 

„Nuotraukos su A&V drabužiais pagrindiniuose madų žurnaluose ne tik Europoje ir JAV, bet ir Japonijoje ar net Brazilijoje atsiranda gana dažnai. Mums atstovauja pasaulinis spaudos biuras „Système D“ Paryžiuje, kuris visą naujausią informaciją apie mus siunčia mados leidiniams, todėl  A&V ženklas yra žinomas tarp mados profesionalų,“ - tarptautinės sėkmės paslaptį atskleidžia Vida Simanavičiūtė. 

„Geriausi pasaulio stilistai ir fotografai, rengdami modelius fotosesijoms, nuolat pasirenka mūsų drabužius. Žinoma, Jimmy Jean-Louis'as - ne pirmasis garsus žmogus, aprengtas A&V drabužiais. Anksčiau dar buvo JAV dainininkas Jay Brannonas, filmų prodiuserė, garsiojo režisieriaus Luco Besson'o žmona Virginie Silla-Besson. O britų dainininkas Marcas Almondas, viešnagės Lietuvoje metu, išsirinko juodos spalvos mūsų kurtą kostiumą ir jį vilkėdamas koncertavo Vilniuje, Maskvoje ir Londone,“ - pasakoja Aleksandras Pogrebnojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių