Quantcast

A. Rybakui ramybės neduoda nusižudyti grasinanti gerbėja

Moteris iš Izraelio svajoja priversti išsvajotąjį atlikėją, „Eurovizijos“ nugalėtoją Aleksandrą Rybaką ją pamilti. „Jau keletą dienų man skambina Aleksandras Rybakas, nes jį persekioja įkyri gerbėja, kuri grasina nusižudyti“, - savo laidoje „Tegul kalba„ („Pust Govoriat“)  pranešė garsus Rusijos žurnalistas Andrejus Malachovas.

Alisa Sommer persekioja mylimą atlikėją po visą pasaulį. Izraelyje gyvenanti moteris nepraleidžia nei vieno jo koncerto ir skambina jam kasdien po 60 kartų, palieka šimtus pranešimų ir laiškų. „Ji taip pat tyko manęs prie namų, kabinėjasi prie draugų“, - žurnalistui A.Malahovui skundėsi 26-erių atlikėjas.

Anot pačio A.Rybako, toji moteris vyresnė už jį 10-čia metų. Anksčiau tokias aistras ir persekiojimus Norvegijoje gyvenantis atlikėjas stebėjo tik filmuose. Norėdamas įrodyti savo gerbėjai, jog ji jo nedomina, atlikėjas skyrė jai naują savo dainą „Tu man nusibodai" („Ty dostala menya").  Dainoje jis prašo jos nustoti persekioti, prisipažįsta ir apie tai, kad įkyrus dėmesys jį išskyrė su mylimąja.

„Jei jos tėvai psichologui išleistų bent pusę tų pinigų, kuriuos jie skiria jos kelionėms, man tai labai padėtų", - atviravo Aleksandras Rybakas.

Iš Baltarusijos kilęs Aleksandras Rybakas Norvegijoje gyvena jau nuo ketverių metų, tėvams emigravus į šią Šiaurės šalį. Aleksandro tėvai - taip pat garsūs muzikantai. Jo motina Natalija Rybak yra pijanistė, o tėvas - smuikininkas. Nors pats Aleksandras muzikuoja nuo vaikystės, garsiu visame pasaulyje tapo tik 2009-aisiais, kuomet Maskvoje vykysiame „Eurovizijos" dainų konkurse pergalę išplėšė Norvegijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valeria

Valeria portretas
vargsiukas

ieva

ieva portretas
gal jai su galva negerai.TAIP NEGALIMA DARYTI

Aleksas

Aleksas portretas
Ot gerbeja atsirado,kuri tik trukdo vaikinui gyventi ir dar isarde draugyste su jo mergina!:) Jis grazus,bet ir jam reikia kurti seima!:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių