Quantcast

Rekordas: didžiausias kada nors lietuvio pagautas otas

Šiuolaikinis pasaulis neturi sienų, globalizacijos vėjai siaučia ir žvejų pasaulyje. Žvejams ne naujiena pasidarė svetingi šiaurės vandenys, o žūklė Norvegijoje jau tapo prestižo reikalu. Tačiau tai, kas įvyko pirmadienį Andoy žūklės bazėje šiaurės Norvegijoje tikrai neturi precedentų Lietuvos žvejų pasakojimuose.

Komanda, žaismingai pasivadinusi KOTAS, pagal keliones organizuojančios kompanijos pavadinimą įvykdė misiją, kuri iki šiol nėra pavykusi ne tik nei vienam Lietuvos žvejui ir tik keletui žvejų visame pasaulyje!



Pirmadienį KOTO ekspedicija, kurią sudaro tiek žūklės profesionalai - „Šiandien kimba“ laidos kūrybinė grupė - tiek mėgėjai, apsiginklavusi aukščiausios kokybės įranga, išsiruošė į jūrą su viltimi, kurią puoselėja kiekvienas žvejas – pagauti savo gyvenimo žuvį. Tik niekas tikrai nesitikėjo, kokia ji gali būti! Vytautas Pomonovas pagavo 195,2 kg bei beveik 2 su puse metro dydžio galiūną atlantinį otą, liaudyje dar vadinamą halibutu ar paltusu.

Šį nuostabų pasiekimą dalinasi visi 4 valties ekipažo nariai, kurie kone valandą atkakliai kovojo su jūros galiūnu. Vyrai iki šiol negali patikėti, kad nušluostė nosis viso pasaulio profesionalams, kurie tik svajoja apie tokius laimikius ir ... kad atlaikė įranga! Operatoriui pavyko užfiksuoti nuostabius šios žūklės vaizdus po vandeniu ir virš jo:


Šiame straipsnyje: Vytautas Pomonovasotasžuvys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Žvejys masturbatorius

Žvejys masturbatorius portretas
Tai ne otas, o paltusas.

olialia

olialia portretas
cia tai zuvyte, tikriausia kiekvieno zvejo svajone
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių