Quantcast

Radžis savo šunį puošia auksu ir prabangiais kailiais

Pamestinukas Džekas visai neseniai tapo aktoriaus Mariaus Jampolskio ir Renatos Uzialkaitės įnamiu. Mažą  šunytį Renata aptiko gyvūnų globos namuose. Nors jos ir Mariaus namuose jau gyvena malamutų veislės gražuolė kalė Luna, jie nusprendė priglausti ir Džeką. Iš pradžių Renata jį pasiėmė laikinai globai, norėjo pažiūrėti, ar gyvūnai sutars tarpusavy, bet jau veždamasi šunytį namo, jam žadėjo: „Tu daugiau ten negrįši". Pažadas įtvirtintas – Džekas meiliai žaidžia su kelis kartus didesne Luna, yra  mylimas ir lepinamas. Be to, jis, skirtingai negu didžiosios žaidimų draugė - puikus namų sargas.

Pati Renata jau seniai svajojo tapti savanore, padedančia prižiūrėti gyvūnus globos namuose. Jos neatbaidė nemalonūs kvapai, darbas be poilsio prižiūrint gyvūnus ir liūdnos jų istorijos. „Baisiausia, kai žmogus laiko šunį, kasdien pro jį praeina, bet nesugeba pašerti, kai šuo iš bado laižo akmenis".  Gyvūnų globotojai kasdien susiduria su žiauriais atvejais.

„Gyvybės vagonėlių„ savanorė atsivedė Grantą, šunį, kurio sukrečianti istorija nuskambėjo per visą Lietuvą: šeimininką praradusiam šuniui sadistai perpjovė gerklę. Bet su savanorių pagalba Grantas ne tik išgyveno, pasveiko, dabar jis gyvena laikinos globėjos namuose ir yra puikus šuo – namuose ramus ir paklusnus, lauke – žaismingas išdykėlis. Granto ir Džeko istorijos „Valandoje su Rūta“ – ne vienintelės. Neseniai visus sujaudinusios iš bado krentančių žemaitukų žirgų istorijos tęsinys – apie tai kaip jie gelbėjami, kaip statomi ant kojų. Daugybė mielų istorijų kaip mylimi ir netgi lepinami gyvūnai žinomų žmonių namuose.

Tiesa, atvykusius laidos dalyvius buvo labai nelengva susodinti ant studijos sofučių, kol buvo suderinta draugija: pavyzdžiui, kad smaugliai neprarytų ant iliuzionisto Manto Wizard peties tupinčių papūgėlių.

Aikštingiausias, žinoma, buvo Radži šuo Baronas, kuriam studijoje, kaip ir gyvenime, buvo leidžiama viskas. „Juk jis Baronas", - sako Radži. Šuo į laidą atvyko pasipuošęs džinsais, marškinėliais ir auksu puoštu antkakliu.

„Papuošalai pirmiausia perkami Baronui, o aš jau stengiuosi neatsilikti. Be to jis turi kailinius, verstos odos batukus, aišku krokodilo odos batams dar reikia truputį padainuoti...", - pasakoja Radžis apie savo draugą, kuris jį lydi per visus koncertus.


Šiame straipsnyje: RadžiBaronasšuoGyvūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

GRYNAI

GRYNAI portretas
IŠPIND........ALE JAU SVIETO PABAIGA,

klaipediete

klaipediete portretas
O kodel nepuosti savo sunelio,jei turi uztektinai pinigu ,beto jis nelabai ir plauku turi.

Radži

Radži portretas
jau pats laikas Tau auginti mažą Radžiuką,turėtum daugiau džiaugsmo ir laimės.Pagalvok apie tai. Sėkmės.Šiauliai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių