Quantcast

Po komisijos komentarų K. Krysko-Skambinė scenoje šluostėsi ašaras

Emocinė įtampa muzikiniame projekte „Auksinis balsas“ pasiekė aukščiausią tašką. Dainininkė Karina Krysko-Skambinė po savo pasirodymo ir komisijos komentarų šluostėsi ašaras.

Ketvirtadienio vakarą buvo filmuojama „Auksinio balso“ laida Lotynų Amerikos ritmų tema. Visi projekte dalyvaujantys atlikėjai turėjo paruošti po vieną pasirodymą.

K. Krysko-Skambinė buvo gana originali ir nesirinko šokti kviečiančio kūrinio - jai artimesnė pasirodė rauda. Basa į sceną žengusi Karina suskaldė komisiją į dvi stovyklas. Vieni kritikavo Karina už dirbtinumą, kiti - gyrė už natūralumą, bet visi skyrė aukštus balus. Komisijos nariams nutilus ir dainininkę pašnekinus vedėjui Andriui Rožickui, „Auksiniame balse“ atsiskleidusi Karina nesusiturėjo - pabandžiusi nurimti ir paslėpti užplūdusias emocijas, galiausiai neištvėrė ir ašaras šluostėsi scenoje - neaišku, ar laimės, ar kartėlio.

Šį kartą, komisijos nuomone, sužibėti pavyko ne tik Karinai, bet ir VIoletai Tarasovienei, pademonstravusiai ne tik kaip visada puikiai išlavintą balsą, bet ir keletą elegantiškų šokių judesių. Liaupsių ir daug plojimų sulaukė Česlovas Gabalis, atlikęs vieną iš hitų ispanų kalba. Ne taip gerai šį kartą sekėsi Viktorui Gerasimovui - pasak muzikologės Zitos Kelmickaitės, jis atrodė it „ekshumuotas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karina

Karina portretas
jautri moteris.

jurgi

jurgi portretas
o ka ten komisijoj veikia ta bobike salia Seiliaus..,koks jos issilavinimas?

to Jurgiui

to Jurgiui portretas
Jurgeli, tau iki tos bobikės, kaip karvei iki dangaus - tu NIEKUOMET nepasieks net pusės, ko ji yra pasiekusi per savo 60 m. "Mokėsi Klaipėdos K. Donelaičio vidurinėje ir Šiaulių aukštesniojoje muzikos mokyklose. 1975 m. baigė Lietuvos valstybinę konservatorijos J. Gaudrimo klasę, 1983 m. – Leningrado Teatro, muzikos ir kinematografijos instituto aspirantūrą, I. Zemcovskio klasę, muzikologė. 1973–1975 m. Lietuvos radijo Vaikų ir jaunimo redakcijos muzikos redaktorė. 1975–1976 m. Lietuvos valstybinės konservatorijos Klaipėdos fakultetų, nuo 1978 m. Lietuvos valstybinės konservatorijos (nuo 1992 m. Lietuvos muzikos akademija, nuo 2004 m. Lietuvos muzikos ir teatro akademija) dėstytoja, nuo 1992 m. docentė. 1976–1978 m. savaitraščio „Literatūra ir menas“ muzikos skyriaus redaktorė. Nuo 1974 m. Lietuvos radijo muzikos laidų, 1995–2000 m. katalikų radijo programos „Mažoji studija“ laidos „Muzikos menas“ rengėja. 2003–2004 m. Lietuvos kompozitorių sąjungos Muzikos fondo pirmininkė. Nuo 1980 m. kūrė televizijos muzikos laidas, scenarijus televizijos filmams. Nuo 1977 m. Vilniaus universitete folkloro ansamblio „Ratilio“ vadovė, su juo parengė koncertinių programų. Festivalių „Skamba skamba kankliai“,1987 m. ir 1993 m. – „Baltica“, „Smithsonian folklife festival“ Vašingtone (JAV), Baltijos kultūros dienos (Švedija) Lietuvos programos meno vadovė. Parašė straipsnių apie muzikinės kultūros palikimą, šiuolaikinę lietuvių muziką. Lietuvos liberalų sąjungos, 2003 m. Liberalų ir centro sąjungos Vilniaus miesto skyriaus narė. 2003–2007 m. ir 2007–2010 m. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narė."
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių