Quantcast

Po Aliaską keliavęs A. Bosas ištvėrė košmariškus išbandymus (foto)

Stingdantis, beveik penkiasdešimties laipsnių šaltis. Milžiniški, daugybę kilometrų besitęsiantys ledynai. Nuolatinė grėsmė susitikti su amžinai alkanomis baltosiomis meškomis. Ir galiausiai – siaubinga pūga, kuri, rodės, niekada nesibaigs. Daugiau nei dvi savaites tolimojoje Aliaskoje praleidęs verslininkas Antanas Bosas prisipažįsta: jis patyrė ekstremaliausius gyvenimo išmėginimus, kurie vos nevirto tragedija.

Už egzotišką kelionę  verslininkas sumokėjo ne vieną tūkstantį litų.   Tačiau tik nuvykęs į vietą,  A.Bosas sužinojo, kad jo laukia itin rimti išmėginimai. Kelionės tikslas – medžioklė. Tačiau iki medžioklės vietų  itin primityvia transporto priemone – iš  lentų sukaltomis rogėmis – teko belstis  kone dvi paras. O tada, kai A.Bosas ir jo  palydovai pasiekė trokštamą Aliaskos tašką ir pasistatė palapines, prasidėjo siaubinga pūga, kuri, rodės, niekada nesibaigs.

Taip į Lietuvą atskriejo žinutė: esame sniego spąstuose... Išgirdusi,  kokiame košmare atsidūrė vyras, Daina  Bosas prisipažins norėjusi vyrui siųsti gelbėtojus.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Vėlė

Vėlė portretas
Kokio velnio trenktis "medžioti" į tokią tolybę? Patenkinti žudymo pomėgį?

as

as portretas
ai ka jis cia suda mala geriau jau kiausus butu nusales nenusisneketu

To as

To as portretas
Geriau butu, kad tu liezuvi nusaltum. Tada ir sudo nemaltum, varguoli!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių