Quantcast

„Paslapčių namuose“ – meilė be atsako

Vienas labiausiai į TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ žaidimą įsijautusių, didžiausias pastangas paslapčių atskleidimui dėjęs šou dalyvis Tomas atsitraukia. „Aš užmiegu ir pabundu su mintimis apie Laurą“, – nebeslepia paslaptinguose namuose gimusių jausmų teisininkei ir manekenei Tomas. Tiesa, gražuolė Laura – visais požiūriais užimta mergina.

Realiame gyvenime ši mergina jau trejus metus draugauja ir gyvena su savo vaikinu, o „Paslapčių namuose“ ji suporuota su Gintautu. Didžiausia intriga:  šie faktai nei Laurai, nei Tomui netrukdo rodyti šiltų jausmų vienas kitam ir vis daugiau bendrauti. Tiesa – jų tikslai skirtingi.

Nors vyrai apie jausmus nekalba, visi „Paslapčių namų“ gyventojai mato ir supranta: Tomas  nuoširdžiai įsimylėjo. Tuo tarpu realybės šou vedėjui Marijui Mikutavičiui paklausus Lauros, ar ši Tomą įsimylėjusi, mergina tiesiog skardžiai nusijuokė. „Man reikia tokio žmogaus, su kuriuo galėčiau kalbėtis, prisiglausti, kai man blogai – noriu ateiti pas jį“, – draugystės bei šilumos stoką aiškina Laura, radusi gal tik nedidelį atsaką Tomo glėbyje.

Dėmesys, ašaros, pykčiai, apsikabinimai bei Tomo nevilties valandos vienumoje naktį – tokia „Paslapčių namuose“ užgimusių jausmų Laurai kaina. Mergina kol kas neparodo suprantanti, kaip kankina Tomą, bet jausmai – ne stovintis vanduo. Kaip toliau suksis aistros „Paslapčių namuose“?

Išsišokimais, drąsiu ir net bjauriu elgesiu garsėjantis Tomas bei jautrumu ir troškimu bendrauti pasižyminti Laura – kuris kurį įveiks?


Šiame straipsnyje: Paslapčių namaiTVTomas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Guste

Guste portretas
gera pora
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių