Quantcast

O.Koršunovo mūza – 23-ejų Monika: draugaujame seniai ir nesislepiame

Keletą pastarųjų metų žiniasklaida plačiai atspindėjo režisieriaus Oskaro Koršunovo ir kostiumų dailininkės Agnės Jagelavičiūtės santykius. Buvo skelbiama apie jųdviejų išsiskyrimus ir susitaikymus. Paaiškėjo, jog jau apie pusantrų metų O. Koršunovas turi kitą mūzą, vardu Monika.

„Ji – Vilniaus dailės akademijos studentė, studijuoja skulptūrą. Protinga ir šauni mergaitė“ – taip garsaus režisieriaus širdies draugę apibūdina jos bičiuliai.

Jų teigimu, Oskaras ir Monika draugauja jau apie pusantrų metų, Monika prieš metus atsikraustė gyventi į Oskaro namus.

„Nors ji Vilniuje turi ir savo butą, bet pas Oskarą būna kasdien. Jie susipažino ŠMC, o draugystė tikrai rimta“, – pasakojo Monikos bičiuliai.

Tuo metu pati Monika naujienų portalui delfi.lt sakė seniai puoselėjanti jausmus teatro režisieriui. Mergina paaiškino, jog bendru jųdviejų sutarimu, abu santykius stengsis kuo mažiau afišuoti, tačiau draugystės slėpti taip pat neketina.

„Mes nelabai afišuojamės bendru sutarimu, nelabai norime to viešumo, bet draugaujame seniai ir nesislepiame“, – delfi.lt sakė Monika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

praeivis

praeivis portretas
kaip 23ju merginai tai sio vyro feisas tai baisokas.... na bet yra duru....

Zita

Zita portretas
Man gaila tu jaunu merginu,kurios prasideda su visokiais seniais,koki jie statusa visuomeneje beturetu!Vaikeli vaikeli tu kaip rozes ziedas,tavo dabar pati jaunyste,tu jos,tiesiog, nematysi.Reikia draugauti su savo amziaus berniukais,kad ir visai neturtingais,sukurti seima,susilaukti vaikeliu.Kas paskui tave nores imti i zmonas,nebent koks valkata.Toks paskui gyvenimas ir tesiasi is vienu ranku i kitas.Fui!

pok

pok portretas
Zitai. O gal tai ir yra GYVENIMAS? Juk negali visi pagal tavo nupieštą scenarijų gyventi. Nelabai įdomūs romanai būtų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių