Quantcast

Niujorke šimtai žmonių metro važinėjosi be kelnių

Devintą kartą iš eilės Niujorke įvyko pikantiška akcija „Pasivažinėjimas metro be kelnių“, kurioje dalyvavo keli šimtai žmonių, savo valia apnuoginę apatinę kūno dalį, rašoma The Inquisitr.com.

Stoviniavo prie metro vienais apatiniais

Тradicinę apsinuoginimo šventę organizavo  visuomeninis judėjimas „Improv Everywhere“. Nepaisant susiklosčiusių ilgamečių šio renginio tradicijų, jis kaip ir anksčiau stebino net tokio „kontrastų miesto“ Niujorko gyventojus.

„Nudistinės“ akcijos dalyviai stoviniavo prie metro traukinių vienais apatiniais: nuo bikinių iki „šeimyninių“. Žmonės, kurie kartu su akcijos dalyviais važiavo traukinyje, stengėsi nekreipti į juos dėmesio. Nepaisant to, vis dėlto vienas kitas netvėrė iš smalsumo, o kai kurie buvo tiesiog priblokšti.

Ypač sunku buvo apsimesti nieko nepastebintiems tuose vagonuose, kur keleivių be džinsų, sijonų ir kelnių skaičius buvo gerokai didesnis nei kitų.

Deja, bet ne visi šio miesto gyventojai - demokratiški panašiems iššūkiams. Akcijos dalyvius  Niujorke sutiko keli protestuojantys, kurie laikė rankose plakatus su kvietimu nenusirenginėti viešose vietose. Tačiau netrukus žmonės privertė ir tuos kelis nepatenkintus nusimauti kelnes.

Dėl bekelnių sulaikė traukinio sąstatą

Pranešama, kad organizacijos „Improv Everywhere“ aktyvistai buvo susidūrę ir su gerokai rimtesniais nemalonumais. Pavyzdžiui, pravedant penktają akciją 2005 metais policininkai sulaikė visą metro traukinio sąstatą, pamatę ten žmones be kelnių. Teisėtvarkos pareigūnai privertė išeiti visus iš vagonų, o paskui net 8 žmonėms buvo uždėti antrankiai. Palikti metro traukinį turėjo ir apsirengę žmonės.

Tačiau po mėnesio teisėjas atmetė visas policininkų pretenzijas dėl žmonių be kelnių veiksmų, kadangi nenustatė, kad jie būtų ką nors pažeidę.

Pranešama, kad analogiškos akcijos „Pasivažinėjimas metro be kelnių“ įvyko daugiau nei keliuose dešimtyse miestų visame pasaulyje. Suprantama, tik ten, kur yra metro. Pavyzdžiui, Barselonoje, Londone. Net atšiauri žiema nesulaikė akcijos aktyvistų viešai apnuoginti savo užpakalį.


Šiame straipsnyje: nuogaliaiNiujorkasbe kelnių

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių