Quantcast

Nauja „Pikaso“ daina – laukiantiems saulės žiemą

Vaikinų grupė „Pikaso“, artėjant gražiausioms metų šventėms, savo gerbėjams dovanoja naujausią savo kūrinį „Lauksim žiemą saulės“.

Ši daina – bendro darbo su vienu garsiausių šalies muzikos prodiuserių Žilvinu Žusinu rezultatas. Ž. Žusinas bendradarbiauja su žymiausiais Lietuvos atlikėjais. Tarp jų, ir grupe SEL. Ne vienas jo kūrinys yra tapęs tikru šios grupės hitu.

„Šio darbo rezultatu esame labai patenkinti. Paprastai mūsų nuomonės dėl dainų ne visada sutampa, tenka pasikliauti daugumos nuomone. Šįsyk vos išgirdę šį Ž. Žusino kūrinį vieningai nutarėme, jog jis mums be galo patinka. Tikimės, jog tai pirmasis, tačiau tikrai ne paskutinis mūsų bendras darbas“, - sakė Tomas, Deividas ir Haroldas.

Dainą „Lauksim žiemą saulės“ lydi fotosesija, daryta neseniai Klaipėdoje įvykusiame koncerte. Tai vienas iš paskutinių vaikinų pasirodymų šiemet. Beje, koncerte žiūrovai išvydo ir naująjį „Pikaso“ įvaizdį.

„Nenorėjome daryti specialios fotosesijos. Tiesiog siekėme natūralumo, gyvų emocijų. Norėjome, kad nuotraukos būtų netikėtos ne tik mūsų klausytojams, bet ir mums patiems. Manome, kad pavyko puikiai“, - sakė grupės „Pikaso“ vaikinai.


Šiame straipsnyje: Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių