Quantcast

„Mažoji Mis 2010“ tituluotos trys mergaitės

Savaitgalį jau 13-tą kartą organizuotą ir tradiciniu tapusį grožio ir mados konkursą „Mažoji Mis 2010“ laimėjo trys mergaitės skirtingose amžiaus grupėse.

Iš viso dėl talentingiausių, artistiškiausių ir originaliausių „misių“ titulo varžėsi per 200 mergaičių ir visos Lietuvos.

„Šiemet buvo ypač sudėtinga atrinkti laimėtojas – susirinko labai daug ypatingų talentų ir sugebėjimų turintys vaikai. Vieni demonstravo šokius, kiti dainavo, eksponato savo piešinius, keramikos dirbinius. Buvome nustebinti vienos konkursantės pasirodymu – mergaitė ant veidrodinio padėklo pristatė savo iškeptą viščiuką“, - pasakojo konkurso organizatorė Danutė Elzbergienė.

Vyriausiųjų, 13-16 m. amžiaus kategorijoje, laimėjo keturiolikmetė Karolina Žibkutė iš Klaipėdos, konkurse prisistatė dainuodama. Pasak organizatorių, išskirtinio balso savininkė itin laisvai jautėsi scenoje, o po pasirodymo su mama atliko dainą apie bliuzą.

Kitoje amžiaus grupėje, tarp 8-12 m. mergaičių, „Mažoji Mis 2010“ titulas įteiktas dvylikametei Emai Vilkončiūtėi, kuri į „Panoramoje“ vykusį konkursą atvyko iš Ukmergės. Įspūdingą, povą primenančią suknelę apsirengusi mergina komisiją sužavėjo artistiškumu ir elegancija.

Pirmąją vietą 3-7 a. grupėje laimėjusi penkiametė Jonė Astrauskaitė iš Vilniaus. Komisijai mergaitė patiko dėl savo natūralumo. Mažoji nugalėtoja džiaugėsi galėdama būti scenoje, drąsiai prisistatė ir artistiškai deklamavo eilėraštukus.

Mažųjų grupėje išrinktas ir „Mažasis Misteris 2010“ – Titas Staišiūnas (3 m.) iš Kauno, kuris visus nustebino grodamas smuiku. Komisiją ir žiūrovus mažasis nugalėtojas pribloškė pasirodydamas baltu, elegantišku fraku ir gėlėmis rankose. Visose amžiaus grupėse jis buvo vienintelis berniukas, tituluotas „Mažuoju Misteriu“.


Šiame straipsnyje: mažoji mis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių