Quantcast

Manto koncertinis turas po Lietuvos didmiesčius finišuos Klaipėdoje

Manto akustinių koncertų ciklas iš Vilniaus per Kauną šeštadienį pasieks uostamiestį ir jo „Švyturio menų doką“.

Po pertraukos, išbandęs jėgas kine, dainininkas Mantas spalį vėl grįžo į sceną su akustiniais koncertais ir naujomis dainomis.

Daugiau nei pusmetį stačia galva paniręs į kino filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ filmavimus ir suvaidinęs pagrindinį jo herojų, Mantas vėl dainuoja.

Ir ne bet kur, o ypatingose vietose – jau surengė koncertus Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“, o rytoj jo balsas skambės Klaipėdos „Švyturio menų doke“.

Dar prieš šiuos koncertus Mantas prisipažino, kad pagaliau subrendo išties išskirtiniams, sielą atveriantiems pasirodymams. „Pribrendau ištraukti ir parodyti jau seniai sukurtas dainas, kurių niekada nenorėjau pristatyti didžiojoje scenoje ar išleisti albume. Tai ypatingos dainos, kurios tiek man pačiam, tiek žmonėms, kuriems jos buvo parašytos, labai svarbios ir brangios. Tokiam įvykiui norėjosi ypatingo vakaro ir neįprastos vietos. Būtent todėl pasirinktos gerą aurą turinčios koncertų vietos“, – aiškino dainininkas.

Koncerte Klaipėdoje skambės ir dar negirdėtos, ir jau klausytojų pamėgtos, hitais tapusios Manto dainos „Čiuožki“, „Stok“, „Leila“. Dainininkas jas atliks su džiaugsmu. Jis supranta, kad šių dainų klausytojai iš jo tikisi ne mažiau nei naujų kūrinių. Tačiau atlikėjas užsiminė, kad ne kartą girdėtos jo dainos skambės kitaip. Dainų skambėjimo atspalvį pakeis gyvas atlikimas su  grupe. Ir pats Mantas ne tik dainuos, bet ir skambins akustine gitara.

Manto koncertas „Švyturio menų doke“ (Naujoji Uosto g. 3) – lapkričio 6 d. 19 val.

Bilietai – po 23, 33, 43 Lt.


Šiame straipsnyje: MantasŠvyturio menų dokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių