Quantcast

M. Ivaškevičius: rėkiantieji „Lietuva – lietuviams“ toli nebuvo išvykę

Grįžti į straipsnį

Kristina

Kristina portretas
Ivaškevičiaus įnašas. "Toks vaizdas, kad dirbi rusų propagandai arba esi jų auka" Ir kodėl rusų kultūra mums turėtų būti kuo nors ypatinga, artimesnė, savesnė nei kitos kultūros? Ar rusai mums padėjo sustiprėti, turėjo teigiamą poveikį? O dabar būdami laisvi savanoriškai save rusifikuojame. Ir Ivaškevičius sulauks kad Putinas paspaus jam ranką - įvertins indėlį. Putinui tokie reikalingi ir vis atsiranda tarp musu tokių.

mdub

mdub portretas
O man atrodo, kad būtent tie ir garsiausiai rėkia, kurie yra pavažinėję po pasaulį. Čia tik kiekvieno požiūriai skiriasi. Ir niekas ten nerėkia, kad vykim kuo toliau kitataučius, su jais nedraugaukim, ar juos muškim.

pat.

pat. portretas
Gerb. dramaturgui patarčiau nuvykti į Prancūziją-ten visose valstybinėse mokyklose dėstoma tik valstybine prancūzų kalba,nors Prancūzijoje gyvena daug įvairių tautinių mažumų kilmės gyventojų.

2-am

2-am portretas
Prasome nuvykti i Suomija,kur svedu kalba yra valstybine,o svedu gyvena tik 6%. O jus zinote kiek rusu gyvena Klaipedoje,arba lenku ir rusu Vilniaus kraste?

g

g portretas
Čia tipo antras Drukteinis - man Lietuva ten kur aų šiku. Ir iš kur traukia tokių komjaunuolių?

Vabalys

Vabalys portretas
Prancūzija, taigi ten nėra tautybės sąvokos, ten visi piliečiai laikomi prancūzais. Kai vokiečiai okupavo Prancūziją, tai pasirodė, kad dokumentaliai neįmanoma nustatyti, kas yra žydas, jie visi turėjo pasuose įrašą "prancūzas". Taigi tenai ir labai norėdamas nieko nenustebinsi šūkiu "Prancūzija — prancūzams".

rimas

rimas portretas
matyt Lietuva ne jam

vilte

vilte portretas
Mes nerekiam , tai viena , o antra - tu vien savo isvaizda bjaurus , kad norisi rekti ...

3 čiam

3 čiam portretas
Karaliaučiaus (Kaliningrado) srityje gyvena daug lietuvių-ar Kaliningrado sarityje lietuvių kalba yra valstybinė? Rusijos sostinėje Maskvoje gyvena daug azerbaidžaniečių,gruzinų,armėnų-ar Maskvoje azerbaidžaniečių,armėnų ir gruzinų kalbos yra valstybinės?

8-am

8-am portretas
Nu bent mokytis savo gimtaja kalba tai galima? I valstybine niekas ir nepretenduoja :)

otto

otto portretas
Lietuva visiems? Ir mūsų žemė visiems? Ir mūsų namai visiems? Ir žmonos visiems? Lietuva pasaulinis kosmopolitinis kolūkis? Ačiū, tada aš geriau būsiu taip vadinamas fašistas.

8-am

8-am portretas
Lietuvoje tautinės mažumos valstybinėse mokyklose mokosi savo gimtaja kalba (netgi universitete).O štai Prancūzijoje,kiek teko skaityti,vakstybinėse mokyklose mokoma tik valstybine prancūzų kalba,nors Prancūzijoje gyvena daug tautinių mažumų kilmės gyventojų.

Kaunas

Kaunas portretas
Trumparegiskas straipsnis!

Anicetas Pauža

Anicetas Pauža portretas
Rašykime EZOPO kalba ir visi supras..."Vaikeliai užaugo...Te juos DIEVAS -saugo LIETUVOS žemelėje Šakneles suleido ..." Kas bebūtum,kur bebūtum LIETUVA -mūsų prote ir širdyse Pati gamta mumis išmokė: Vieversėlis -dirvų paukštelis ir tas savo giesmele nori nuvilioti grubuonį,plėšiką nuo savo lizdelio... Ką jau bekalbėti apie varną ar vanagą,šarką...LIETUVA tik LIETUVIAMS,kuriuos stengiamąsi išstumti ,o išstumti -prarandą pusiausvyrą...Jie kalba Ir kalba -Neveltui Mes darėme Darome Ir darysime Pakolei Žiemą Iškiemo Išvarysime Arba ": Latviai Rusai Ir lietuviai Susispietė Į vieną Būrį ,Kaip darbsčios Bitutės Sugalvojo Naują raštą (OI DĖ ČAS TUR) Kad geriau vieni Kitus suprastų Kad nebūtų -Painiavos Neskaudėt Vaikams Galvos Nuo kalbų Ir rašliavos..."T Tilvytis "Lietuvis turi ,keistą būdą Jis daug galvoja ir iš lėto juda,Bet...."Venagretas" ne visiems juk patinka

sigitas

sigitas portretas
Prokodimcams visur gerai anei gimtynės ,anei Tėvynės jiems nereikia Vapalioja visomis kalbomis ,kur apsistoja Ar tai civilizuota?

medalio puse

medalio puse portretas
darbas ir soc garantijos - lietuviams ir lt pilieciams.o ne seimo ar kitu uab ikurtoms imonems suteikiamos garantijos engti tauta atejunu saskaita

sigitas

sigitas portretas
Vertas,verta ,vertas Dėmesio>>>>>

Daiva

Daiva portretas
Vyrukas smarkiai prašovė. Buvau toli išvykusi, ir ne vieną kartą. Tačiau niekada nepakeisiu nuomonės - Lietuva lietuviams.

Galerijos

Daugiau straipsnių