Quantcast

Legendiniai „BIX“ rokeriai griaudės „Fluxus ministerijoje"

Penktadienį, gegužės 10 d., legendinė roko grupė „BIX“ atkeliauja į buvusiame Lituanicos batų fabrike (Jonavos g. 3, Kaunas) įsikūrusią „Fluxus ministeriją“, kur surengs triukšmingą pasirodymą.

Šiauliuose 1987 metais įsikūrusi grupė pernai griausmingai atšventė savo 25 metų jubiliejų Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šį penktadienį rokeriai grįžta į Kauną, kur vėl skambės visiems puikiai pažįstami legendiniai grupės hitai: „Mes tikim Dievais“, „Vagis“, „Akli kariai“.

Roko legendas koncerto metu apšildys „AC/DC Project“, kurie garantuos, kad legendinės australų roko grupės „AC/DC“ žinomiausi hitai ir autoriniai „AC/DC Project kūrinai“ nepaliktų abejingų.

Savo originalia muzika „BIX“ užkariavo ne tik Lietuvą, bet ir su savo kūryba supažindino užsienio roko muzikos gerbėjus:  griausmingai koncertavo  JAV, Olandijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje.

Grupė dalyvavo didžiausiuose roko festivaliuose, jų dainos sukosi užsienio šalių - JAV, Prancūzijos, radijo stočių topuose, o video klipai pirmieji iš Baltijos šalių pasiekė MTV ir VIVA muzikinius kanalus.

 


Šiame straipsnyje: fluxus ministerijaBixkoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių