Quantcast

L. Kudriavceva rengiasi tekėti už 16 metų jaunesnio ledo ritulininko

Televizijos laidų vedėja ir žinoma Rusijos atlikėja Lera Kudriavceva rengiasi vestuvėms su ledo ritulininku Igoriu Makarovu, skelbia heat.ru.

Kaip paaiškėjo, Lera šiuo metu yra pasinėrusi į pasiruošimą šventei ir laiko koncertams bei darbui turi vis mažiau. Jaunavedžiai paskyrė vestuvių datą. Rusijos žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad jaunavedžiai tuoksis birželį, tačiau tikslią datą jie slepia. Vestuvės bus iškeltos Sankt Peterburge.

Nepaisant ypatingo atsargumo, kurio L. Kudriavceva laikosi aptarinėdama vestuvių detales ir su artimiausiomis bičiulėmis, jau danbar aišku, kad šios vestuvės bus labai prabangios, romantiškos ir iškilmingos.

Iš Maskvos į Rusijos kultūros sostinę švęsti šou pasaulio atstovės vestuvių planuoja atvykti ir daugelis kolegų, garsių atlikėjų, tarp kurių - ir balsingasis Nikolajus Baskovas. Būtent jis ir taps pagrindiniu šventės vedėju.

41-erių L. Kudriavcevos ir I. 25-erių Makarovo vestuvėse dalyvaus beveik 300 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintas

gintas portretas
o prie ko cia Lera? kas ja ant Lytuvos zyna?

nu tikrai jau

nu tikrai jau portretas
tas pats jei pranestumet apie pietu afrikos tv oru mergaites vedybas,tikrai nezinau kas ir kodel pagalvojo jog ji yra zinoma ir kazkam idomi.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių