Quantcast

Koncerte - „Eurovizijos“ hitai, istorijos apie tautinę diskriminaciją

Penktadienio vakarą Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose vyko koncertas „Mes Europa“, kuriame populiariausi Lietuvos atlikėjai kartu su Šv.Kristoforo orkestru, vadovaujamu maestro Donato Katkaus, atliko garsiausius „Eurovizijos“ hitus. Tokiu būdų garsenybės kovojo prieš rasinę ir tautinę diskriminaciją, rašo portalas 15min.lt.

„Eurovizijos“ dainas lietuviškai atliko Evelina Sašenko, „Pop Ladies“, Ruslanas Kirilkinas, Česlovas Gabalis, Tadas Rimgaila, Monika Linkytė, Vaida Genytė, Irūna, Merūnas ir kiti atlikėjai. Renginio vedėjais tapo Rasa Tapinienė ir Andrius Butkus.

„Eurovizijos“ dainos pasirinktos neatsitiktinai, nes konkursas kasmet suvienija Europą – iš viso net 27 senojo žemyno šalis. „Eurovizijos dainomis bandysime, čia, Lietuvoje apjungti Europą ir bandysime pasakyti “ne„ rasinei ir tautinei diskriminacijai“, – pradėdama koncertą sakė viena renginio vedėjų Rasa Tapinienė.

 
 

Seksualiosios „Pop Ladies“ atliko nuotaikingą vokietės Lenos Meyer-Landrut dainą „Satellite“. Po savo pasirodymo merginos dalijosi mintimis apie tautine netoleranciją. „Mano mergautinė pavardė Ivanova, tad viena muzikos mokytoja mokyklomane nuolatos vadindavo Ivanovaite“, – prisiminė Natalija Bunkė.





NAUJAUSI KOMENTARAI

Kosmopolitas

Kosmopolitas portretas
Kai kitatautis ar kitos rases atstovas vienas ar keletas, tai nieko tokio, bet kai ju atsiranda simtai ir tukstanciai, o tada jie pradeda diktuoti savo norus ir teises, stai tada ir atsiveria "pasaulieciu" akys... Pavyzdziu turime ir Vakaruose ir pas save namuose.

Oi..

Oi.. portretas
Nu blin nuotraukos tik bunkes su katazina ir to cigono! Jie vieni Lietuvoje? Kur pvz.Vaida Genyte?Evelina Sasenko?Tai jos zvaigzdes! Jos man labai patinka,ir nei bunkei ,nei cigonui pries Vaida ir Evelina,....nulis,visiskas nulis...!!!! Jofana, visur tos pacios rozos.....jau igriso is tikruju..

butkus

butkus portretas
dar ingos truksta
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių