Quantcast

Keturios gražuolės – LNK „Karamelinėse naujienose“

Dainininkė Karina Krysko. Žurnalistė Rimantė Kulvinskytė. Kylanti dainininkė Urtė Šilagalytė. Teisininkė Indrė Kavaliauskaitė. Viena gražesnė už kitą.

Taip būtų galima pavadinti nuostabų merginų kvartetą. Netrukus jas visas bus galima turėti vienu metu, kai LNK eteryje jos žiūrovus vaišins... karamele.

Kovo 14-ąją per LNK startuoja nauja laida „Karamelinės naujienos“. Tai – laida apie pačias slapčiausias ir intymiausias garsenybių gyvenimo detales, naujus romanus, pirkinius ir kitokias paslaptis.

Keturios žavios merginos aptarinės, nagrinės ir vertins Lietuvos pramogų pasaulio įvykius, kurie bus sugrupuoti pagal temas.

Garsiausios vestuvės, skambiausios skyrybos, didžiausi žvaigždžių verslai, skandalingiausios žvaigždės politikoje... Visas šias naujienas merginos patieks kaip trečiadienio vakaro desertą.

Susirinkusios studijoje, merginos diskutuos laidos tema, išsakys savo požiūrį ir vertinimus. Kadangi laidos vedėjos - skirtingų profesijų atstovės, kiekviena jų viena ar kita tema sakys ir savo vertinimus.

Be to, merginos pačios spręs, kokia eile rodyti parengtus reportažus!

Maža to: kadangi visos yra tikros pramogų pasaulio senbuvės ir žino visą tiesą apie tai, kas vyksta užkulisiuose. Taigi, žiūrovai turės išskirtinę progą viską sužinoti iš pirmų lūpų, išgirsti niekada negirdėtų gandų ir slaptų istorijų.

„Karamelinės naujienos“ – nuo kovo 14-osios, trečiadieniais per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

opa

opa portretas
špaklius....špaklius....špaklius.... Įdomu kaip be špakliaus jos atrodytų?

Jau

Jau portretas
Buvo , rodos , per BTV panasi laida su pusnuogem mergom . Nei grazu , nei juokinga , nei idomu ...:( . Matyt , LNK prodiuseriai galvoja , kad ziurovai yra be atminties , kad vel panasu slamsta bando brukti

zoo

zoo portretas
puikiai papuostu zoologijos soda
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių