Quantcast

Kalėdinė akcija kviečia išpildyti neįgaliukų svajones

Kalėdos jau ne už kalnų, tad labdaros ir paramos fondas "Algojimas" kviečia šiais metais supakuoti viena dovanėle daugiau - kad vaikučiai, kurių gyvenimas ne toks saldus, irgi pajustų Kalėdų džiaugsmą. 

Lietuvoje yra per 30 000 šeimų, kuriose auga neįgalūs vaikai. Dauguma tokių šeimų statistiškai yra nepilnos ir paprastai bent vienas iš tėvų nedirba, nes turi rūpintis neįgaliu vaikeliu. Taigi ir Kalėdų dovanėlėmis dažnas šių šeimų vaikutis nedažnai džiaugiasi...

Šiais metais vaikai surašė savo Kalėdines svajones, taigi kiekvienas žmogus turi realią galimybę prisidėti prie neįgaliukų Kalėdų stebuklo. Svajonės įvairiausios: kas svajoja apie naują knygutę, kas - apie žaisliuką, apie dviratuką ar apie norą nors kartą pamatyti jūrą...

Padėti labai paprasta: tiesiog užsukite į http://www.algojimas.lt/category/anketos/, išsirinkite norą, kurį Jūs galite išpildyti ir paspauskite "Išpildyti". Akcijos organizatorius tuomet atsiųs tos šeimos kontaktus, kuriais ir reikės pristatyti dovanėlę paštu ar perduodant.

Viena mama, auginantį neįgalų sūnelį, papasakojo, kad visiems šiems vaikučiams, dalyvaujantiems akcijoje, yra didžiulė laimė vien matyti savo anketą internete. Jie be galo džiaugiasi šia akcija ir kiekvieną dieną laukia išsipildančios savo svajonės.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių