Quantcast

J.Butkevičienė vėl varoma iš TV3 Žinių tarnybos

Jolanta Butkevičienė, prieš mėnesį sugrįžusi vadovauti TV3 Žinių tarnybai, rodos, vėl bedarbė. Šios nemalonios žinios ji sulaukė iš Lietuvos Aukščiausiojo Teismo, kuris priėmė TV3 skundą dėl jos grąžinimo į darbą.

Televizija išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad sausio 13 dieną Lietuvos Aukščiausiasis Teismas priėmė UAB „Tele-3“ kasacinį skundą dėl žemesnės instancijos teismo sprendimo, kuriuo buvusioji TV3 Žinių skyriaus direktorė J. Butkevičienė buvo laikinai grąžinta į pareigas.

„Nutariama sustabdyti Vilniaus miesto 1-ojo apylinkės teismo 2009 m. gegužės 8 d. sprendimo ir Vilniaus apygardos teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegijos 2009 m. gruodžio 4 d. nutarties vykdymą tol, kol byla bus išnagrinėta kasacine tvarka. Ši nutartis yra galutinė ir neskundžiama“, - skelbia teisėjų atrankos kolegija.

J.Butkevičienė prieš mėnesį paliko Lietuvos televiziją, kurioje vedė laidą "Paskutinis klausimas", ir drąsiai įsikūrė TV3. Televizijos jos draugija nenudžiugino. Tiesa, kam J.Butkevičienė vadovavo pastarąjį mėnesį, nežinia, mat jos posto po reorganizacijos tiesiog nebeliko. Dėl šios priežasties TV3 toliau teigė, kad žurnalistė į darbą negali būti grąžinta.

TV3 televizija prieš metus J.Butkevičienę atleido dėl įgaliojimų viršijimo. Galiausiai Vilniaus apygardos teismas paskelbė, kad žurnalistė atleista buvo neteisėtai ir nurodė ją gražinti į darbą. Be to, J.Butkevičienei turi būti sumokėtas daugiau kaip 300 litų už vieną dieną siekiantis darbo užmokestis skaičiuojant nuo gegužės 8 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių