Quantcast

A. Jarulio verdiktas: I. Starošaitės sijonas – per ilgas

Šiandien vakare į BTV eteryje – muzikaliausia laida „Lietuvos muzikos legendos„, o joje skambės nepamirštamos vokalinio ansamblio „Estradinės melodijos“ dainos.

„Šios dainos ne tik mus visus grąžins į prisiminimus, bet ir maloniai nustebins visiškai nauju skambesiu", − žada laidos vedėjai Inga Valinskienė ir Deivis Norvilas.

Komisija, kurioje pamatysime „Estradinių melodijų„ senbuvį, estrados „briedžiu“ neretai vadinamą Adolfą Jarulį, aktorę ir humoristę Violetą Mičiulienę bei grupės „Išjunk šviesą" lyderį, sielą ir kūną Valdą Burnį, šįvakar vertins ne tik dainų atlikimą, bet ir atlikėjų šukuosenas, judesius ir aprangą.

„Mergaitės, noriu pasidžiaugti, kad studentavimo laikotarpis visiškai neįtakojo jūsų figūrų. Jūs drąsiai vėl galite būti mokyklinukės. Jūs tokios jaunatviškos!„ − komplimentų gruopei „Studentės“, atlikusiai „Mokyklinį valsą", negailės V. Mičiulienė.

„Po penkerių metų jos bus tikra bomba", − jai pritarė V. Burnys.

Tuo tarpu A. Jaruliui didžiausią rūpestį laidoje kėlė Irenos Starošaitės sijono ilgis.

„Jūs tikra profesionalė, daina atlikta puikiai, tik sijonas gerokai per ilgas, − pastabą išsakė estrados grandas, − dainą „Juodas garvežys„ mūsų ansamblyje atliko Danutė Neimontaitė, o jos sijonas scenoje buvo gerokai trumpesnis. Beje, dar ir odinis.“

Septintojo dešimtmečio stiliaus suknele ir tam laikmečiui būdinga šukuosena pasidabinusi I. Starošaitė nesutriko: „Gaila, kad man to nepasakėte prieš laidą, būčiau radusi ir odinį sijoną."

„Man labai patiko. Jei numestum svorio, pritūptum, galėtum būti Radžis„, – jaunam atlikėjui Nerijui Stankui, atlikusiam dainą „Laukiu tavęs“ žadėdama ateitį scenoje pareiškė V. Mičiulienė.

Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis scenoje surengė mažą spektakliuką pagal dainą „Vėjas man pasakė", kuriame komisija įžvelgė užslėptą seksualinę potekstę.

Antanas Nedzinskas, specialiai savo pasirodymui „Lietuvos muzikos legendose„, nupūs dulkes nuo antikvarinio tarybinių laikų koncertinio kostiumo su auksiniais švarko atlapais ir sudainuos garsiąją „Balti balandžiai“, Romas Bubnelis atliks dainą apie Kauną „Kam atskyrei mus„, grupė „Dar“, lyg grįžusi iš prerijų taps kaubojais su daina „Jupi ja je„, Aleksandras Dirmantas dainuos „Mano gyvenimo žvaigždę“, kuri iki šiol visas Viktoro Malinausko gerbėjas varo iš proto, o nuotaikingą dainą „Taboras" apie gitaros garsus, keliones ir ryto saulę dovanos Radžis.


Šiame straipsnyje: Irena Starošaitėsiijonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ida

Ida portretas
Kaip tik sensta,taip nori matyti trumpesnį sijoną :)

Palomė

Palomė portretas
Gal galite,kas pasakyti,kada gerbiama vedėja I.Valinskienė baigs maivytis scenoje.Ji galvoja ,kad labai jau gražu ir sąmojinga,bet vien dėl jos nesinori žiūrėti šios laidos. Kodėl Deivis normaliai veda šitą laidą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių