Quantcast

Išplatintas itin detalus įspėjimas įžymybėms dėl nuogybių per „Grammy“

JAV televizija CBS perspėjo savaitgalį „Grammy“ įteikimo ceremonijoje dalyvausiančias žvaigždes nerodyti pernelyg daug nuogo kūno, pavyzdžiui, nedemonstruoti nepridengtų krūtų, sėdynės ar to baisaus „tarpo tarp sėdmenų“.

Elektroniniame laiške, kuris buvo „nutekintas“ žiniasklaidos priemonėms, tarp jų - TMZ.com, televizija taip pat perspėja nedemonstruoti nepridengtos odos aplink genitalijas.

„Prašom įsitikinti, kad sėdmenys ir moterų krūtys yra deramai pridengtos“, - sakoma CBS laiške sekmadienį Los Andžele pasirodysiančių žvaigždžių atstovams.

„Dirželių tipo kostiumai yra problemiški. Prašom vengti demonstruoti nuogą kūną po sėdynės linkiais ir tarpu tarp sėdmenų“, - sakoma toliau.

„Nuogi krūtų šonai ar (sritys) po jų linkiais taip pat yra problemiški. Prašom vengti visiškai permatomų drabužių, pro kuriuos galėtų pasimatyti moterų krūtų speneliai, - nurodo televizijos Standartų ir veiklos departamentas. - Prašom įsitikinti, kad genitalijų sritis yra deramai pridengta, kad nesimatytų nuogų “putlios„ odos sričių. Prašom vengti komercinio konkretaus prekės ženklo produktų identifikavimo ant trikotažinių marškinėlių“.

Kaip žinia, Janet Jackson 2004 metais patyrė drabužio „avariją“ per amerikietiškojo futbolo finalinių rungtynių pertraukos šou - tuomet per numerį su Justinu Timberlake'u pasirodė jos spenelis.

Už tai, kad per CBS buvo parodytas tas incidentas, Federalinė komunikacijų komisija (FCC) televizijai skyrė rekordinę 550 tūkst. dolerių baudą, tačiau vėliau apeliacinis teismas nusprendė, kad transliuotojas neturėtų būti laikomas atsakingu.

CBS kol kas neatsakė į prašymus patvirtinti ar paaiškinti „nutekintą“ laišką dėl „Grammy“.


Šiame straipsnyje: Grammynuogybėsskelbimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fe

fe portretas
Nors graži krūtinė būtų pas Džekson, o dabar pupso implantas. Fui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių