Quantcast

„InCulto“: „Mūsų pergalė - žmonių šypsenos“

Pirmadienį į "Eurovizijos" dainų konkursą išvykstanti grupė "InCulto" mano, kad reklaminio koncertinio turo metu padarė viską, ką galėjo.

Paskutinėje prieš skrydį spaudos konferencijoje "InCulto" nariai sakė, kad į tarptautinį dainų konkursą išvyksta ramia "dūšia" ir nebijo jokio rezultato. 

"Tai tikriausiai yra didžiausias turas iš visų šių metų "Eurovizijos" dalyvių bei visų dalyvių, kurie atstovavo Lietuvai anksčiau. Aplankėme 13 šalių, iš jų 9 - iš mūsų pusfinalio. Įveikta apie 20 tūkst. kilometrų lėktuvais, autobusais, mikroautobusais ir traukiniais. Nesulaukiu momento, kai pamatysiu, ar tai davė vaisių ir kokių", - apie pasirengimą konkursui pasakojo "InCulto" vadybininkas Vaidas Stackevičius.

Gerokai anksčiau į Oslą atvyksiantis kolektyvas taip pat ketina aktyviai reklamuotis - surengs keletą koncertų, bandys įrašyti bendras dainas su kitų šalių dalyviais ir toliau "verbuos" potencialius balsuotojus.

"Mums "Eurovizija" yra ne tikslas, o būdas. Gavome labai gerą progą padaryti gerą darbą - paskleisti teigiamą energiją kuo plačiau. Mano motina sako, kad pasaulis atveria kelius žmogui, kuris žino, kur eina. Patobulinome posakį pridurdami, kad pasaulis atveria kelius žmogui, kuris eina su tikslu ir šypsena. Jeigu nusišypsosi, daug kas gali tavo gyvenime pasikeisti", - sakė "InCulto" lyderis J.Didžiulis.

O kad atsivertų keliai į pergalę "Eurovizijoje" jis taip pat prašo visų lietuvių pagalbos - sutelkti užsienyje gyvenančius gimines draugus, kad šie balsuotų už Lietuvą. Iš Kolumbijos kilęs Jurgis taip pat ketina savo pusėn patraukti Europoje gyvenančius išeivius iš Lotynų Amerikos.

J.Didžiulis pridūrė, kad muzikantai nepuls į depresiją, jei Lietuva nesulauks palaikymo ir užims paskutinę vietą. Išties liūdėti nėra ko - jei "Inculto" "Eurovizijoje" liks paskutiniai, paguos draudimo bendrovė išmokėsianti 10 000 litų "moralinę" kompensaciją. O jei "Inculto" laimėtų konkursą, grupę remianti aviakompanija pažadėjo gerbėjams parduoti 1000 bilietų po 1 litą bet kuria siūloma kryptimi.


Šiame straipsnyje: incultoEurovizijaACME

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių