Quantcast

„InCulto“ koncertas Kijevo geležinkelio stotyje užkliuvo milicininkams

"Mes pagaliau Kijeve! Palinkėkit mums sėkmės šiandien!" - tokius linkėjimus perdavė po Europą su nuotykiais antrą savaitę keliaujantys "InCulto".

Lietuvos garbę "Eurovizijos" konkurse ginsiantys vaikinai tęsia praėjusią trečiadienį pradėtą "InCulto" ACME Eurovision Tour" kelionę per dešimtį šalių. Nors po Islandijoje išsiveržusio ugnikalnio į šį turą galima įtraukti dar dvi šalis – Turkiją ir Bulgariją. Sužinoję, kad dėl įsiveržusio ugnikalnio, vietoj planuoto paprasto ir patogaus sugrįžimo į Vilnių, laiką leisti teks ant ratų, muzikantai nė kiek nesutriko - priešingai, nutarė šią viešnagę išnaudoti tinkamai.

Nepabūgę sumaišties Europos oro uostuose, vaikinai į Ukrainą atvyko aplinkiniais keliais - traukiniais ir autobusais. Kelionėje jie surengė ne vieną dešimtį neplanuotų pasirodymų traukiniuose, geležinkelio bei autobusų stotyse, gatvėse bei kavinėse.

Nepavyko tik koncertas Kijevo geležinkelio stotyje, nes už "nesankcionuotą" pasirodymą milicininkas paprašė 50 JAV dolerių kyšio. Įspūdžių pilni lietuviai neslepia nuovargio, tačiau visi sutinka, kad ši kelionė turėjo ir daug naudos.

Jau antrą dieną Kijeve tęsiasi "InCulto" muzikinė pažintis su Ukrainos gyventojais. "Nors ir lijo lietus, vakar prie vieno didžiausių Kijevo prekybos centrų "Eldorado" pas mus atėjo daugiau nei tūkstantis žmonių. Koncertas truko pusantros valandos. Antrasis mūsų oficialus pasirodymas vyko naktiniame klube "D‘lux" ir mums sekėsi ne ką prasčiau", - pasakoja Jurgis Didžiulis, kuris, nesuprasi, juokaudamas, ar ne, sako, kad kelionėje numetė penkis kilogramus.

Šiandien lietuvių rytas prasidėjo nuo interviu rytinėje Ukrainos televizijos "Novyj kanal" laidoje "Kelkis", kurią kasdien žiūri visa šalis. Studijoje grupė praleido 30 minučių. Po pietų "InCulto" lankysis Lietuvos ambasadoje Ukrainoje, o vakare surengs koncertą klube "Bochka Hmelnaya". Rytoj "InCulto" keliaus atgal į Vilnių, iš kur vos po paros išsiruoš į Olandiją ir Belgiją.


Šiame straipsnyje: inculto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių