Quantcast

Improvizacijos teatro suburtas „Eilinis Elitas“ keliaus po Lietuvą

Iš improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ suburta „berniukų“ grupė „Eilinis Elitas“ paskelbė, kad pirmą kartą visi kartu apsilankys viešame renginyje.

Ji jau balandį leisis į gastroles po Lietuvos didmiesčius ir regionus, o pirmą kartą viešai pasirodyti ketina eiliniame elitiniame pusmečio įvykyje, t.y. „Mados Infekcijoje“. „Manau, mums, kaip į elitą ir gerą skonį pretenduojančiai grupei, svarbu pradėti gilintis į madą, todėl nusprendėme prieš „Eilinio Elito“ grandiozinį turą po Lietuvą pasidomėti ateinančių sezonų tendencijomis“, – sako grupės narys aktorius Audrius Bružas.

Tiesa, kurią „Mados Infekcijos“ dieną sušmėžuos šis geru humoru nesiskundžiantis ketvertas – Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas ir Šarūnas Datenis – dar išlieka paslaptimi.

Kaip jau gerbėjam yra žinoma, „Eilinis Elitas“ gyvena eilinį prašmatnų gyvenimą, lankosi eiliniuose vakarėliuose, ieško eilinių pramogų, tačiau yra labai užimti žmonės. Užtat kiekvienas grupės koncertas neeilinis. Improvizuodami įvairiuose muzikiniuose žanruose „Eilinio Elito“ grupė sukuria nepakartojamą muzikinį šou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių