Quantcast

I. Valinskienė savo vyrui: kad senelis būtum geresnis nei buvai tėvas

„Nėra nieko maloniau, kaip būti namuose – be spaudoje, televizijoje ar kitų apkalbose uždedamų štampų. Gyventi taip, kaip iš tiesų gyveni. Kuo toliau, tuo labiau supranti, kad tai yra didžiausia vertybė“, – BTV laidoje „Gyvenimo spalvos“ kalbės Arūnas Valinskas.

Garsi Lietuvos pramogų pasaulio pora - Inga ir Arūnas Valinskai - laidoje „Gyvenimo spalvos“ žiūrovus pakvies ne tik į savo sidabrinių vestuvių koncerto užkulisius, bet ir atskleis savo ilgametės santuokos verpetus. Negailės pora vienas kitam ir linkėjimų. A. Valinskas sau ir žmonai linkės dažniau prisiminti pirmuosius pažinties metus, kad kartkartėmis galėtų pasijusti taip, kaip tada. Tuo tarpu Inga, kaip tikra šeimos moteris, palinkės Arūnui, kad šis savo anūkams būtų geresnis senelis, nei savo vaikams buvo tėtis.

Šį sekmadienį laidos „Gyvenimo spalvos“ žiūrovų laukia dar du susitikimai – su sapnų aiškintoja Rita Baniene ir Šiaulių mafijos tėvu Vidu Zenonu Antonovu. Ar daug pažįstate tokių, kurių dienos tarsi vėjo nešamos?  Laidos heroję Ritą Banienę aplinkiniai pažįsta kaip žurnalistę, sapnų interpretatorę, būrėją ir vertėją. Moteris įsitikinusi, kad norint nugyventi prasmingą gyvenimą, reikia tam išskirtinio nusiteikimo: „Viskas yra žaidimas! Gyvenimas, ko gero, taip pat tėra žaidimas. Tad stenkimės tą žaidimą sužaisti garbingai ir su polėkiu“.

Trečioji istorija – apie devynių vaikų tėvą Vidą Zenoną Antonovą. Vyras, dar vadinamas Šiaulių mafijos tėvu, sulaukęs septyniasdešimt vienerių ant rankų sūpavo savo naujagimį sūnų ir negana to – toliau planuoja šeimos gausėjimą. Šio vyro gyvenimo istorija jau sugulė į kino filmą „Tėvas“. Tai nėra vien pasakojimas apie sudėtingo likimo žmogų. Kartu tai ir vienos šeimos meilės istorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pragydo

pragydo portretas
valys apie pagrindines vertybes :):):) kazkodel anksciau jo retorikoje tokiu zodziu nesigirdejo kai kiti bandydavo jam apie tai kalbeti - isjuokdavo ir sutrypdavo, praeidavo per zmogu su savo buldozeriniu jumoru, atseit as politikas, o tu dulke kad tik taip...

realijos - kiaules

realijos - kiaules portretas
is tikro sios (valinskai) "garsenybes" yra didelios kiaules, tiesiog sernai ciniskai isknisa ir pridirba vienoje vietoje ir be jokio sazines grauzimo eina i kita vel ta pati daryti, vis ta ilgesni lita noredami pasiciupti. godumas juos jaun senai apakino ir sazines ispreparavo keista, kodel kai kas iki siol juos priima kaip rimtus veikejus seimo pirmininkas:):):), tikras juokdarys filmu garsinimas siai porai kaip tik pagal IQ

O

O portretas
Taiklią čia nuotrauką parinko:) Va tokia štai "mylinti" vienas kitą pora.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių